U Was i może był na północy kraju i centrum Z tego co słyszałem to ten cały cyklon czy tajfun co był przywiał Wam opady. bo U nas nic heh nawet podczas tych wiatrów parę tyg temu.
U Was i może był na północy kraju i centrum Z tego co słyszałem to ten cały cyklon czy tajfun co był przywiał Wam opady. bo U nas nic heh nawet podczas tych wiatrów parę tyg temu.
Braku śniegu nie interpretowałbym od razu nieudanym konkursem. Tutaj można się pokusić o wysilenie by fotka i bez śniegu wyglądała świątecznie. Nie od dziś wiadomo, że otaczają nas forumowicze gdzie inwencja twórcza nie jest im obca (: Zawsze fajne wspomnienie jak kiedyś wyglądał Konkurs ZIMOWY 2013/14.
Te odblaski od reflektora są super, ale kto stawia latem choinkę?!
Choinka latem tylko w Otwocku
Znowu TT znowu Cabriolet
Żuczek, przy takiej pogodzie to powinieneś też wziąć udział w zimowym konkursie. Druga taka okazja się może nie powtórzyć!
ja tam mam zdjecie zimowe. jeden dzien u nas sypalo w grudniu prze switemi, mam dokumentacje wiec na konkurs jak ta lala!:
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hpho...85112621_o.jpg
Jambolek masz PW z 2 fotkami Dołączę się do konkursu robione dziś w nocy Niestety mgła u nas i bardziej oświetlone fotki nie mają takiego wyglądu, stąd zdecydowałem się na bardziej ciemniejsze co pomogło w ukryciu moich "rustykalnych" stalówek xd
r32 look ale te kołpaki to profanacja auta :/
Ostatnio edytowane przez gibons ; 12-01-2014 o 08:57
Stalówki na zimę są dobrym pomysłem. Szkoda tylko, że nie są to felgi i kołpaki strukturalne.
Tu nie chodzi o to co jest lepsze, tylko o to co jest piękniejsze zeby wygrać konkurs.