Nie widziałem jeszcze ani jednego ajq z k03s zawsze mamy tam k03-035/026 , jesli trafiła się komuś inna to moim zdaniem tylko z powodu np wymiany/regeneracji turbo.
Nie widziałem jeszcze ani jednego ajq z k03s zawsze mamy tam k03-035/026 , jesli trafiła się komuś inna to moim zdaniem tylko z powodu np wymiany/regeneracji turbo.
Najmocniejsze S5 3.0TFSI w PL 550KM/770NM & RS5 5F 550KM/770NM
TTRS 2.5TFSI DAZA Multimap Switching, 3 Power levels.
Kurde mój temat rozwinął się na 5 str może go przeniesiemy w inną kategorię (żart) Ale tak czy siak panowie turbo kupiłem 03s, i idzie do mnie pocztą, oddam ją do regeneracji i na wiosnę do autka i będzie AJQ z k03s
Hej, widzę, że będzie szansa polatać po groniach na dwie TT Gdybyś chciał zobaczyć jak jedzie 260KM czy Ci wystarczy to zapraszam na PW.
zgodziłbym się , ale jakoś nie widziałem nigdy w ajq.... a nie było to 50sztuk, widocznie mialem pecha.
fotki tipa k03-035/26 ajq vs k03s-053/52 auq/ary zamieszcze niedługo tylko znajde chwile czasu, zeby nie było że rzucam słowa na wiatr. choc czy to ma jakiekolwiek znaczenie to....
Najmocniejsze S5 3.0TFSI w PL 550KM/770NM & RS5 5F 550KM/770NM
TTRS 2.5TFSI DAZA Multimap Switching, 3 Power levels.
Gdy by to s3 było zrobione ze sztuką, Leon wąchał by smród, więc nie wiem co kolega chciał nam tu pokazać, bo chyba nie potęgę k-03s.
http://www.racingforum.pl/Audi-S3-8L-18T-t115591.html
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 09-01-2014 o 22:13
Znowu TT znowu Cabriolet
Kolejny kiepski przykład, nie wiem czy kolega wie ale to ja jechałem tym autem które przyjechało do mnie na listę modów i poprawek. Właśnie specjalnie ustawiłem "Przetaka" leona aby sprawdzić czy ten dół który jest na wykresie :
http://www.racingforum.pl/index.php?...1&st=0&start=0
jest możliwy bo jak dla mnie ten samochód nie jedzie. Potwierdziło się ,że ma dużo gorszy dół niz ja w swojej TT a góry nawet niema co porównywać. Ale po to właśnie do mnie przyjechało te auto abym się nim zatroszczył i żeby wreszcie zaczęło się odpychać. Nie wiem czemu ale to kolejna fura z Rperformance która jakoś nie chce jechać ( mam nadzieję ,że nikogo nie uraziłem) ale niestety jeździłem już wieloma 1.8t strojonymi przez tą firmę od 240 km do 380 km i żadna godnie nie jechała a to S3 przecież bardzo niedawno miało korektę:P
Mam nadzieję ,że po mojej kuracji wzmacniającej znajdziemy dokładną przyczynę czemu to auto nie jedzie i dla porównania nagram jak jest po naprawie już w poprawnej kolejności aut
A tak na marginesie widzę ,że niektórych kręcą filmiki big turbo vs k03s ,dlatego specjalnie dla niektórych na wiosnę nagram filmik swojej TT z tym samym leonem. Będzie tak samo czyli rolka 3 bieg i 2 tys obr, bo jeszcze niektórzy serio uwierzą ,że najlepsze turbo do 1.8t to k03s hehehe
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 09-01-2014 o 21:35
Ach te wykresy
Znowu TT znowu Cabriolet
A to juz nawet auta stroisz ?Mam nadzieję ,że po mojej kuracji wzmacniającej
ma być kuracja wzmacniająca motor(mechanicznie) + odnalezienie i usunięcie usterek a potem korektę ma wykonać Wiciu
Nie wiem Rogal czy ma pecha ,że trafia na auta które borykają się z usterkami mechanicznymi czy jednak pozostaje problem w samym sofcie. Nie jestem tutaj żadną wyrocznią lecz jedynie spotkałem się z taką przypadłością jak napisałem wyżej. Setupu z s3 nie budowałem więc ciężko mi już powiedzieć gdzie jest pies pogrzebany ale życzę sobie i właścicielowi aby problem się znalazł i auto wreszcie zaczęło jechać tak jak powinno. Przypuszczenia jakieś już są także muszę się jedynie pozbyć grypy i zabrać się do pracy nad autem
Panie kosmo , odkopałeś wątek w którym nikt się nie udzielał od prawie 2 tygodni po to żeby nam tutaj zamęt robić bo coś Ci się wydaje a jak widzę nawet nie wiesz wystarczająco dużo aby wiedzieć czego nie wiesz ( choćby kto i po co to kręcił ) . Nie będę tolerował takich praktyk na tym forum.
Dodatkowo tym samym robisz dalej idący OT w temacie dotyczącym kupna turbiny i umieszczonym w dziale ''Kupię''
To że moderatorzy do tej pory to tolerowali nie znaczy że ja też muszę.
Turbina zakupiona czyli temat nieaktualny i kwalifikujący się do zamknięcia co też czynię.
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden