Zauważyłem, że cały czas działa mi podgrzewanie lusterek...z czym to jest powiązane?
Z temperaturą zewnętrzną? Działają nawet, gdy mam wyłączone nawiewy. Nie widziałem osobnego włącznika. Dzięki
Zauważyłem, że cały czas działa mi podgrzewanie lusterek...z czym to jest powiązane?
Z temperaturą zewnętrzną? Działają nawet, gdy mam wyłączone nawiewy. Nie widziałem osobnego włącznika. Dzięki
>> ORYGINALNE, TANIE KOSMETYKI SAMOCHODOWE BMW <<
Ja mam podobnie i tez mnie to zastanawia...
Niestety w MK1 podgrzewnie lusterek działa caly czas, nawet w Egipcie przy 50 stopniach na zewnątrz. TTTM
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Te Terrere Terrere terererererere …
to troche głupie . Niepotrzebne zjadanie prądu jak nie ma potrzeby . Ale dzięki wielkie Jerry za odp przynajmniej wiem już , że u mnie wszystko ok
Serio? nie zauwazylem tego nigdy...musze sie przyjzec u siebie, to troche bez sensu....
Wysłane z mojego Della z kiepskim padem i padającą baterią
a ja myślałam, że podgrzewanie lusterek działa tylko poniżej 5 stopni C. Więc w Egipcie przy 50 nie działają. To jak to jest?
Bez sensu, zgadzam się, próbowałem zrobić mod z regulatorem lusterek od Seata, który ma funkcję wyłączenia ogrzewania po ustawieniu pokrętła w odpowiednim przełączeniu, ale niestety pinologia i różnice w ścieżkach mnie zjadły....musimy z tym żyć MK1-kowicze
Wysłane z mojej kanapki z szynką przy użyciu plastra pomidora
Te Terrere Terrere terererererere …
Albo ja mam coś źle, albo Wy. U mnie działa tylko gdy mam włączone ogrzewanie tylnej szyby
No to już wogóle inaczej
Piotrek masz bardziej zaawansowana technicznie wersje US...
a tak na serio - to dzialaja zawsze, niezaleznie od ogrzewania tylnej szyby czy poprostu dzialaja zawsze po wlaczeniu ogrzewania tylnej szyby niezaleznie od temperatury?
Wysłano spod prysznica za pomocą SpongeBob'a
ja testowałem przy wyłączonych nawiewach, ogrzewaniu itd. i wydawało mi się,że włącza się podgrzewanie jak pojawia się "śnieżynka" na FISie....ale jakie moje zdziwienie było, jak w garażu przy +16 stopniach zaraz po odpaleniu dotykam lusterek...a one już ciepłe. Hmm trochę głupio to wymyślili :/
@PiotrekHIT - może na USA wymyślili coś innego? Grzane lusterka przy włączonym podgrzewaniu szyby wydaje się być sensowne.
>> ORYGINALNE, TANIE KOSMETYKI SAMOCHODOWE BMW <<
tyle, że ja mam wersje na ju es ej
U mnie jest tak samo jak u PiotrekHIT po załączeniu grzania na tylną szybę lusterka się grzeją zauważyłem to teraz jak były przymrozki.A mam wersje EU
a patrzyliście w instrukcji od auta jak jest napisane?
Może chodzi , że są różne typy modułu komfortu i może to od tego zależy.