Gratki HUMI pozytywnej aktualizacji!
Gratki HUMI pozytywnej aktualizacji!
może głupie pytanie, ale zgłosiłeś forum wg indukcji w tym wątku supportu?: https://support.tapatalk.com/threads...find-it.10950/
Nie żebym czepiał się szczegółów, ale szczerze powiedziawszy to poprzednie ikonki (po prawej) bardziej mi się podobały.
Mała aktualizacja:
1. Tapatalk - jest zainstalowane, dodane, proszę sprawdźcie teraz.
2. Grafika forum - jeśli ktoś z forum jest grafikiem i chciałby pomóc to proszę o kontakt na PW. Nie chodzi tutaj o załatwianie przez kogoś tylko koleżeńską pomoc osoby z forum. Zaznaczam, że chodzi mi tutaj o osobę z doświadczeniem, nie kogoś kto "coś sklei". Jeśli taka się nie znajdzie poradzimy sobie niemniej miło by było aby więcej forumowiczów brało czynny udział w rozwoju forum.
3. Błędy po aktualizacji / problemy -w tym wątku zgłaszamy wszelkie nieprawidłowości w działaniu skryptu. Wszelkie własne "zachcianki" będą analizowane i poddane dyskusji w przyszłości w innym wątku.
I don't have dreams, I have goals.
Tapatalk działa! Wpiszcie klubtt
Zauważyłem inną ikonkę na zakładce, w firefoxie jest znaczek TT, przy odpaleniu strony na chromie jest V od vBlluetynu. Czy to zależy od przeglądarki czy to jest błąd?
Bez*tytułu.png
Dzięki za tapatalka Panowie, to jest kamień milowy
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Też się jaram tapatalkiem, pierwszy raz używam i bardzo mi się podoba
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Te Terrere Terrere terererererere …
Ja tez pierwszy raz z niego korzystam i może dla tego nie mogę znaleźć spamboxa
I TT
U mnie niestety aplikacja nie działa. Po wejściu w fora wysypuje się. Galaxy Note 3. Ktoś też ma taki problem?
Spróbuj wyczyścić cache i dane, wywalić apke i pobrać raz jeszcze
PS gdzie umieściłeś forum w katalogu tapatalka? Automotive -> Audi & VW?
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
A da sie wywalic te podpisy w stylu "wyslane z mojego xxxxxx" ? zasmieca nie potrzebnie post
Automotive - podkategorii nie ma tam audi & VW.