Świeżo po zakupie , jeszcze DSW - teraz już DW . Obok auto żony która się ze mnie śmieje , że takiego maluszka mam . Mały , ale wariat
Świeżo po zakupie , jeszcze DSW - teraz już DW . Obok auto żony która się ze mnie śmieje , że takiego maluszka mam . Mały , ale wariat
Ostatnio edytowane przez turas74 ; 04-12-2013 o 08:57
Niestety nie poszło, zawsze możesz wgrać je na jakiś serwis np. fotosik.pl i później pod zdjęciem masz link, który po wklejeniu na forum będzie pokazywał zdjęcie
Do fotek polecam imgur
Póki kolega nie wrzuci zdjęcia na inny hosting (chyba złe linki wklejasz), to ja wkleję link do zdjęcia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...12dfc845a.html
A ja naprawiłem koledze pierwszy post
Gratuluję , niech się sprawuje dobrze i daje frajdę właścicielowi ...
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
ale jestem zacofany
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Nie wiem jak u Was , ale w mojej najbardziej zaczynam lubić WEBASTO
Gratuluję zakupu!
Jakie plany?
Co do zrobienia?
Moje TT ALMS: http://www.klubtt.pl/showthread.php?t=11581
No proszę pierwszy raz widzę, że zmieniły się stanowiska w rodzinie. Mąż w TT a żona w kombi ale to pewnie z racji dziecka,rodziny - kobiety stają się praktyczne ..... czasami
Gratuluje zakupu TT. Odnośnie forda na zdjęciu to osobiście mam już jakiś taki "lęk" przed nimi, że jak tylko widzę w lusterku granatowe lub czarne mondeo od razu noga z gazu i przyglądam się kto siedzie w środku
I don't have dreams, I have goals.
plan jak na razie prosty , zrobić wszystko co zepsute . dużo tego nie było - groszowe sprawy , pozostał tylko czujnik przyspieszenia bocznego i jest cacy . Coś w moim mieście na hasło TT to się dolary mechanikom w oczach zapalają i ceny kosmiczne się robią . od mechaniki mam dobrego gostka , ale od elektryki to już lipa . Maniakiem tuningu nie jestem i mistrzem kierownicy też nie , więc auto pozostawiam w stanie oryginalnym , może jakaś zmiana koloru maski i dachu ( naklejka ) . jedyna wada to Wrocławskie drogi , a niestety tylko po mieście jeżdżę
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
ha ha , ja tak mam we Wrocławiu z Vectra-mi .
Ladna TT-ka
No ładna furka, aż sie łza w oku kręci...
Ładna sztuka żeby jak najdłużej Ci służyła pozdrawiam
Załącznik 4931 już oficjalne tablice , ramka i naklejka
Aż jeszcze ładniejsza zrobiła się TT