Grubo, bardzo ciekawie malowanie jak to zrobiłeś ?
Grubo, bardzo ciekawie malowanie jak to zrobiłeś ?
Zdjecia rewelacja widze ze projekt mozna by rzec ukonczony za co podziwiam i gratuluje wytrwalosci
Ps. Czemu nie widze filmu z odpalenia, bo chyba takowy sie pojawil w tym watku
no graTTki że zagadało:P wiem jak to jest gdy odpalasz na nowo poskładany silnik, emocje są mega
Kiedy docierasz? na wiosnę czy już nocą śmigałes? wiadomo już kto będzie stroił?
No i fajnie ,że dotrzymałeś obietnicy i do końca roku odpaliłeś bo już miałem wątpliwości :P
Gratulacje Piknie to wygląda i oczywiście w filmiku mistrzowski podkład muzyczny Oby służyło jak najlepiej i czekam na wyniki
Gratulacje !!! Piękny projekt i chyba zaraz będzie skończony
Aaaaaaa!!!! Gratulacje, w końcu zbliża się moment wyjazdu na ulice
Te Terrere Terrere terererererere …
Dziękuje wszystkim za gratulacje i życzenia . Faktycznie jest to emocjonujący moment i pewnego rodzaju małe wydarzenie Tak jak wspomniał Pawel-2005
Jeśli chodzi o pytania techniczne to po kolei :
Przecież to auto uliczne a nie czysto na zawody Standardowo gaśnica na pokładzie ..
Tak , gniazdo 12V . Otwiera się po przyciśnięciu i montaż jest pokazany gdzieś w środku tematu .
A dziękuję .
Mocowania silnika są DLI Teknik . Możesz się nimi zainteresować jeśli potrzebujesz coś sztywniejszego bo z tego co pamiętam oferują również pod VR6
Wtedy kiedy kupowałem wchodziły w ramach promocji teraz trzeba zapłacić ( chyba 11$ o ile dobrze pamiętam ) .
Gorąco polecam , bardzo pomocne przy wszelkiego rodzaju pracach gdzie metalowe narzędzia nie są wskazane ..
Malowane specjalną farbą kilka warstw w określonych przerwach czasowych i na koniec wygrzewane w piecu .
Dzięki
Film jest w ostatnim poście na stronie 22 jeśli na Twoim sprzęcie nie widać to masz poniżej link
http://www.youtube.com/watch?v=sLNCEmeYXrU
Wyjadę prawdopodobnie w tym tygodniu to i dotrę od razu Strojenie albo jeszcze teraz albo na wiosnę . Jeszcze nie wiem kto będzie to robił , jestem na etapie rozmów z 3-ma firmami .
Jak na razie jestem po pierwszej zmianie oleju , zostało jeszcze parę drobiazgów do sprawdzenia przed postawieniem auta na kołach
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
No to jak wpadne w marcu/kwietniu to chyba wreszcie sie pochwalisz...
Gratuluję i życzę udanego użytkowania, wygląda pięknie.
Dzięki Artur, zainteresuję się tymi poduszkami bo u mnie silnik mocno lata. Przy wizycie w Compsporcie podrzucę Szymonowi pomysł.
Wyślij mi proszę na pw. info do tych poduszek.
Jeszcze raz gratuluję projektu, będę go śledzić na bieżąco.
Pozdrawiam!
Michał
Wydarzenie powiadasz, no faktycznie chyba lepsze niż zakup samochodu
Znowu TT znowu Cabriolet
komora zrobiona w moim stylu , tak jak lubię. schludnie czysto.
teraz tylko czekac na strojenie
Najmocniejsze S5 3.0TFSI w PL 550KM/770NM & RS5 5F 550KM/770NM
TTRS 2.5TFSI DAZA Multimap Switching, 3 Power levels.
hubi_pl - Mam nadzieję . Do tej pory pewnie będzie już skończona
Cubanito - Dziękuje
STELMI - Zgadza się , VHT Wrinkle Plus
MichalTT - Dziękuje . Wrzucę linka tutaj , może komuś się jeszcze przyda .
http://www.dli-teknik.se/index.php?s...t=1169&lang=en
ZUCZEK- Ha ha , a żebyś wiedział że tak
gregor10 - Będzie jeszcze schludniej jak dojdą osłony , prawa i lewa + pas przedni
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
czas też zmienić sygnaturę bo gt2871r to już historia :P