Ostatnio jak wracałem z Warszawy znowu miałem sytuację, że młode dziewczyny do mnie machały i nie były to Panie przy drodze![]()
Kiedyś miałem też taką sytuację w Sopocie, gdzie 3 dziewczyny i jeden młody chłopak w wieku ok 20 lat robili sobie zdjęcia na tle mojego samochodu. Widziałem to z daleka ale udawałem, że nic nie widzę. Chłopak opiera się łokciem o auto i mówi do dziewczyny - wsiadaj do mojej fury! W tym momencie otworzyłem drzwi pilotem, koleś zaskoczony odskoczył od auta i wszyscy zaczęliśmy się śmiaćW takich chwilach człowiek sobie zdaje sprawę, że TT to bardzo fajny samochód, który nadal wzbudza emocje u ludzi.
Jak tam Panowie u was działają wasze TT na płeć piękną?![]()

Odpowiedz z cytatem

zapewne gdy by nie nasza obecność auta zostały by uszkodzone,( nienawiść czy zawiść) to jak na razie bardzo pozytywne opinie, myśle że lekki tuning optyczny i fajny pomruk, oraz szybkie oddalanie się od świateł dodatkowo nabija punkty, przecież nie każdy wie że coś dłubnięte, raczej myślą że tak ma być, nie odnoszę również wrażenia że w Warszawie auto znika w tłumie, zawsze ktoś rzuca okiem, pomimo że tu konkurencja bardzo silna, ale wiadomo czarne niskie to fajne, odnośnie mniejszych miast, no to już masakra, auto rozpoznawalne, chyba już wszyscy wiedzą gdzie parkuje i że to najszybsze TT w mieście, he he.
ma latek