3mam za slowo!
w razie czego zabierzcie te 3 hostessy z fotorelacji - beda robic za opiekunki
auttko rewelacja, ale to juz wszyscy wiedza
"Love Them BOTH" - M.
Dojdzie jeszcze strzal nitro, czy to juz setup na maxa?
Coś pięknego!
Klasa auto! Czasy na 1/4 kosmiczne Jaka jest waga auta?
Nom, jak marzenie Właśnie, ile waży? Ciekawe jak się ma do odchudzonej 1,8t
W życiu piękne są tylko chwile ...
Wreszcie auto się tutaj oficjalnie ukazało i wskoczyło na miejsce najszybszej TT w klubie
Wysoko postawiona poprzeczka także gratki dla CompSport za profi robotę bo coraz fajniejsze setupy tworzą .
Gratki także dla Ciebie za liczne puchary bo widać ,że odpowiednio korzystasz z autta
Ważyłeś swoją TT? bo ciekawi mnie ile wagi urwałeś?
To ja tez gratuluje bestji ... Ale osobiscie nie chcial bym takiego "potwora" - mam rodzine , plany na wakacje itd. :P Skoro seria potrzebuje ok 6s / 100 a tu mamy 3s - to az tak bardzo mi sie nigdzie nie spieszy tym bardziej na druga str. Ale to tylko moje zdanie kazdy robi to co lubi mi tam 200+ wystarcza - pozdrawiam
I TT
hehe....chyba wszystko zostało powiedziane, aż szkoda , że mielimy remont jak byliście w okolicy i nici wyszły ze spotkania. Gratki od Wottk'ów i do zobaczenia zapewne niebawem
Gratulacje i uważaj na siebie
Michał a jak to się stało że złoiłeś tego ERSA Sportmille do tej pory nie chce w to uwierzyć sądząc że kierownik to pipa i nie ogarnia auta, a co ty sądzisz na ten temat, w zasadzie to mega mocne auto i wydawało by się że po za zasięgiem, a tu proszę auto dla kobiet TT, złoiło mu dupsko.
Znowu TT znowu Cabriolet
no tak nie do końca, Bo z tego co zrozumiałem z rozmów na fejsie to były tam setupy bez nitro na 800ps a drugi z 950 i z tą mocniejszą było tak:
http://www.youtube.com/watch?v=892eRZGKS4s
co nie zmienia faktu ,że i tak pomarańcza jest szybka :P
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 09-10-2013 o 12:39
Do mostu był pierwszy, ech moc to nie wszystko, jednak masa robi swoje, gdyby ten RS miał 700hp to by został pożarty na kolacje, uświadamia mi to że mój klocowaty roadster nigdy nie będzie kilerem, a jedynie szybkim Cabrio.
Znowu TT znowu Cabriolet
Ale KILLER gratulacje i dalszych sukcesów Niesamowite Pzdr
Już odpowiadam na wszystkie pytania.
1. Auto waży 1390-1400kg. Muszę to jeszcze potwierdzić! Bo to moja kalkulacja na papierze była. I może być niewiarygodna.
2. Auto jest całkowicie streetowe do jazdy na co dzień. Na poprzednim setupie zrobiłem 40.000km przebiegu bez większych problemów. Można je użytkować na miasto, na zakupy a na trasie świetnie sprawdza się wyprzedzanie. Compsport zawsze stawia
na jakość wykonywanych usług - auta są przygotowane żeby jeździły a nie stały w warsztatach.
3. Odnośnie auta Hortexa RS6 C6 Sportmile.
Ganialiśmy się na odcinku 700 metrów (od przystanku z którego startowaliśmy do mostu jest 700m, a od przystanku do zakrętu który widać na filmie jest 440-450m - czyli spokojne 1/4 mili)
Byłem na miejscu i jeszcze raz mierzyłem wszystko, żeby nie było niedomówień.
Auto Hortexa generalnie jest bardzo szybkie i nie miałbym z nim szans na milę bo duża przewaga mocy robiła swoje, to jednak różnica wagi samochodu o 700kg utrudniła mu znacznie robotę.
Generalnie powinien mnie złoić. Stało się jak stało, Hortex raczej nie należy do osób które miały by problem z ogarnięciem auta. Hortex jeździ często i dużo, miał też inne bardzo mocne auta.
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 09-10-2013 o 14:23