takie wersje też były, więc ładnie
takie wersje też były, więc ładnie
wiec to kwestia gustu czy ladnie czy nie. o gustach sie nie dyskutuje,podobno...
ja też nie jestem fanem niebieskiego środka,a widzialem juz takie zestawienie ze srebrnym lub czarnym autem i to wtedy jest większy kontrast....a u mnie to jakoś się nie kłóci i da się przyzwyczaić
Jest nadzieja ze dupsko sie nie przykleji w lato do fotela fajny srodek. Chodz niebieski do mnie nie przemawia.
hmmm przyznam, ze fotel niebieska alcantara wyglada duzo ladniej, niz niebieska wersja cala w skorze,
takze jesli juz niebieski to w tej konfiguracji zdecydowanie na plus,
i tak jak napisal przedmowca, material w moim odczuciu lepszy od skory gdyz:
a/ latem nie grzeje w tylek
b/ zima nie mrozi
c/ lepsze trzymanie kierowcy niz skora
d/ zdecydowanie latwiejszy w utrzymaniu w dobrej kondycji niz skora pod tatem, rys, pekniec, zagniecen itarc itp itd.
"Love Them BOTH" - M.
no powiem szczerze, że nie widać tak zużycia foteli...zarówno na alkantarze jak i na boczkach...mimo 240tys. na blacie zdumiawająco dobrze to wygląda i się nie ślizga
*Zmieniony olej na MOTUL 5w40 + filtr Knecht
*Naprawiony czujnik klocków hamulcowych, więc problem został rozwiązany
*Wkrótce będę malował zaciski ....(jednak na czerwono, widzialem na aucie o podobnym odcieniu i rzeczywiście pasuje), naprawa klapki od radia i wymiania silniczka od sprysków
Załącznik 4569
klapka od radia moj pierwszy samodzielny DYI przy TT
3mam kciuki
"Love Them BOTH" - M.
długo z tym zwlekałem i nie mogłem się przekonać do koloru, ale w końcu pomalowałem
Załącznik 4716Załącznik 4717
>> ORYGINALNE, TANIE KOSMETYKI SAMOCHODOWE BMW <<
fajnie
a czy Ty na tych zdjeciach masz podniesiony trochę samochód na podnośniku? Bo tak jakoś wysoko stoi? Czy mi się wydaje?
tak zgadza się, jest podniesiony na lewarku dlatego taki widok - u mnie jest standardowe zawieszenie....z tym malowaniem mozolna robota, ale też bardzo dobra okazja do przeglądu samochodu od spodu, więc opłało się...na szęście nie znalazłem, żadnych niespodzianek
>> ORYGINALNE, TANIE KOSMETYKI SAMOCHODOWE BMW <<
Dobrze to wyglada, ładne felgi poza tym
Baaaaardzo mi się podba kolor Twojej TeTyyy Super wygląda Pewnie gdzieś w okolicach Kłodzka będziemy się mijać, bo często tam bywam. Zawsze do kierowców TT mrygam światłami i odziwo większość również "pozdrawia". Fajne autko miłego użytkowania Pzdr.