Super! Troche za duze logo, ale totylko moja opinia. Oczywiscie moje przechwalki o najlepszym tekscie byly prowokacja, sadzilem ze posypia sie jeszcze lepsze propozycje. Pozniej glosowanie, referendum narodowe itd
Super! Troche za duze logo, ale totylko moja opinia. Oczywiscie moje przechwalki o najlepszym tekscie byly prowokacja, sadzilem ze posypia sie jeszcze lepsze propozycje. Pozniej glosowanie, referendum narodowe itd
No dobra dobra, to co dalej z tematem? Bo utkwiliśmy w martwym punkcie :P a lato się kończy, TT-ki pójdą pod kołdrę do garażu...
Jak chcecie drukować to proszę o priv, mam odpowiednie maszyny zrobie duuuży rabacik;]
Ostatnio edytowane przez pene_czw ; 03-10-2013 o 05:52
Ogarnął Ktoś ten projekt ? Bo fajna opcja, często sie spotyka jakieś TT i warto zaprosić
To mi przypomina, że już chyba kiedyś pytałam - skąd mogę ściągnąć logo, bo nie mogę się doszukać (mogę też mieć problemy ze wzrokiem )?
Dziękuję
PietruchM, wi_, jak Bóg da to w wolnej chwili w weekend może się tym zajmę i zrobię finalny projekt wyglądu wizytówki tak aby miało to ręce i nogi
Te Terrere Terrere terererererere …
Czyli jest w końcu realna szansa na te wizytówki
I TT
Jerry Trzymamy za Cb kciuki Może w końcu coś z tego będzie ;D
To ja może podrzucę jako inspirację (wykonane metodą mega chałupniczą i na szybko, dlatego taka kiepska jakość - proszę o wyrozumiałość). Przygotowałam na wymiarach typowych dla wizytówki, zmniejszyłam na tinypic przed wrzuceniem, żeby nie zaśmiecać forum.
Raz:
Dwa:
Trzy:
Po wydrukowaniu:
Ostatnio edytowane przez wi_ ; 03-10-2013 o 16:52
Ja mam przed chwilą też tak na szybko zrobiłem coś takiego w Wordzie, do wydruku w formacie A4 można wycinać i działać (po wydruku wielkość wizytówki):
Załącznik 4705
Projektów jak mrówków, a jeszcze Jerry pewnie swój dorzuci
Na wszelki wypadek w załączeniu kod QR z moich projektów, może będzie go ktoś chciał wykorzystać (przenosi na stronę www.klubtt.pl).
PS.
...wykorzystując tekst podany przez _krisa...
Ostatnio edytowane przez wi_ ; 03-10-2013 o 20:59
New z elementami od wi_
Załącznik 4706