No niestety, z rolki mi odchodził, z miejsca quattro dawało przewagę, ale tylko do 3 biegu. A nie wydaje mi się że powinien mieć taką przewagę, macie jakieś doświadczenie w temacie?
No niestety, z rolki mi odchodził, z miejsca quattro dawało przewagę, ale tylko do 3 biegu. A nie wydaje mi się że powinien mieć taką przewagę, macie jakieś doświadczenie w temacie?
Honda jest chyba lżejsza od 8N, kręci się chyba do 9000obr, napęd na tył, wszystko razem się zbiera i taki wynik...
Ja mielem przygode z sabem 95 tez 240KM. I tak jak mowisz 1-3 odchodzilem jak przyszlo na 4 to sie zdziwilem jak szybko mnie goni o.O na 5 i 6 nie bylo gdzie.
ja się ścigałem z s2000 jak miałem podobno 250KM w s3.
Z miejsca na mniej więcej 1/4 nie miała szans, ale z rolki to ja nie miałem szans
Ziembol swoją 180konną ośką przed programem leciał na ćwiartkę z S2000, i tak jak mu ze startu wyskoczyła o długość tak dojechali na mete ...
Drr
Dokładnie ze startu wyskoczył o długość , a potem równo do samej mety równo . Powiedział bym nawet że jego tylny zderzak i mój przedni były na tej samej lini . Zdziwiłem się gdyż ta s2000 to piękna zadbana sztuka i myślałem że przewaga bd kolosalna oczywiście ze strony hondy ale miłe rozczarowanie
zdam relacje jak pójdzie mi teraz gdy jest już program i prawie wszystkie graty w aucie
No niedoczekanie, żeby nas takie małe japońce robiły... Zbrójmy się!
Te silniki n ie trzymają deklarowanej mocy, a coś ok 200-220hp, ale zapewne waga i napęd z rolki robią swoje, a biorąc pod uwagę że niektóre TT też mają swoje za uszami, no to pozamiatane.
Znowu TT znowu Cabriolet
moc hondy z którą leciał Ziembol ... 236 KM 198,9 Nm mierzone pół roku temu
Drr
No to wszystko w porządku, obawiałem się że moja TT niedomaga