Tez mam podobna konfiguracje, z tym ze moj zawias to D2 no i moja druga polowa pod koniec ciazy reagowala na nierownosci calkiem ostro
Tez mam podobna konfiguracje, z tym ze moj zawias to D2 no i moja druga polowa pod koniec ciazy reagowala na nierownosci calkiem ostro
W życiu piękne są tylko chwile ...
ja mam co sprawda w mk2 sprezyny HR'a na tyl to -40, na przod -30 i w sumie to nie jestem zadowolony bo strzelaja mi te sprezyny podczas krecenia kierownica na postoju...
To nie jest normalny objaw, nic nie powinno strzelać, H&R to spręzyny do sportu na tor, na ulice to zwykły beton.
Znowu TT znowu Cabriolet
lelu -> ty masz chyba gwint
asikson -> H&R to dobra marka i nie spotkalem sie jeszcze ze cos z nimi bylo nie tak. Moze brak ci jakichs gumowych podkladek, lub czegos takiego. Druga sprawa, to jesli pracuja z seryjnymi amorkami to masz przyczyne...
H&R nie sa betonowe jesli sie je odpowiednio dobierze. To mit tych ktorzy do lekkich benzyn wsadzali springi od klekotow, ze czerwona najsztywniejsze itp. Wieksza sztywnosc da nam amor niz sprezyna.
Ostatnio edytowane przez wowo ; 23-09-2013 o 22:04
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
Nom, chyba tak. Ach te jezyki, czytasz i myslisz co innego
A co do H&R to wszystko zalezy od stanu drog, tu ludzie nie nazekaja. Sprzedaje sie jak swieze buleczki
Ja nie mowie ze są złe tylko walą jak ch**...
Najpierw wymienione poduszki amorków wraz z lozyskami amorow, nic nie dalo, przebugy idealne wiec zostala diagnoza - przekladnia. Odlaczona zostala przekladnia i dalej strzelalo jak krecilismy za same koła... okazało sie ze tylko pod obciazeniem bo w powietrzu juz nie.
Diagnoza -sprezyny. Juz sie przezwyczailem do tych stuków. Czekam jeszcze z rok az bede mial cale amorki do wymiany to gwint wpadnie
Najwyrazniej mam trafione...
Co do walorów wizualnych: Wygląda auto na glebie - super ,tutaj nic nie powiem . natomiast jazda po szczecinie jest udręką na maksa. Co innego Warszawiacy, macie drogi eleganckie, gdybym mieszkal w wawie to moze i bym pomyslal o AirRide
Wiem co piszesz bo bywam czasami na szczecinie i az serce mnie boli jak jezdze po tych starych torowiskach tramwajowych
Mysle ze seryjny amor "lata" w krotszej sprezynie. zreszta wkladajac same sprezyny, czego oczekiwales? wygladu? bo chyba nie lepszego prowadzenia :/
poza tym mogles je reklamowac.
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
Szybkie pytanie- czy amor Bilstein B4 będzie dobrze współpracował z sprężynami Eibach Pro Kit (-25mm). Chodzi o poprawne działanie i wytrzymałość amora. Czy absolutnym minimum jest B6 ?
może mi ktoś powiedziec czy gwint od golfa IV pasuje P&P do tt?
to odpowiem sobie sam, ze nie pasuje bo nie ma mocowania na drazek stabilizatora
Ostatnio edytowane przez Klakier ; 30-03-2014 o 08:07