dzieki
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Pierwszy mod zmiana zarowek do jazdy dziennej teraz to wyglada tak jak powinno a nie jak w duzym fiacie
Załącznik 4641
Załącznik 4642
dzieki
Pierwszy mod zmiana zarowek do jazdy dziennej teraz to wyglada tak jak powinno a nie jak w duzym fiacie
Załącznik 4641
Załącznik 4642
co tam wsadziłeś?
Ładnie to wygląda Ciekaw jestem jak w nocy. Zobaczę w czwartek
Pokaż co to za diody. Ciekaw jestem, może i w TT Mojej Pani założę?
ja mam to:
http://tablica.pl/oferta/zarowki-dzi...5-ID1dbU3.html
a le lepsze mysle sa te ledy co ma kolega kws:
http://www.sklepledowy.pl/pl/p/AUDI-...P21W-Ba15s/667
Mam nadzieję w przyszłości też przesiąść się na MK2 i wizualnie dla mnie Twoje auto trafia 100% w mój gust. No strasznie mi się podoba
Pozdrawiam.
Bierz 3.2 i zainwestuj w uturbienie silnika. Za trochę większe pieniądze niż TTS będziesz miał pocisk.
I don't have dreams, I have goals.
hmm...ciekawa alternatywa...bo wlasnie mam dylemat,czy dokladac mocy do mojego czy tts-a kupic a teraz jeszcze 3.2
A wlasnie na dniach biore sie za felgi,kompleksowo ,prostowanie,piaskowanie...i wlasnie zostawic srebrne czy dac jakis kolor? jak myslicie?
Jak byś się pobawił z designem to z obecnej wizualnie zrobisz TTS do tego zwiększenie mocy tak jak Humidorek i masz mocniejsze auto niż TTS w serii. Bez quattro ale spokojnie będzie dawać radę. Osobiście jeśli bym zmieniał TT na TT to tylko 3.2 + uturbienie inaczej mija się z celem wg mnie.
Z quattro wiadomo, dodatkowy FUN dlatego mimo wszystko bym brał 3.2 bo 250PS będzie "prawie" jak TTS a podstawa pod poważniejsze moce jest solidna. Jeśli natomiast zależy ci tylko na podniesieniu mocy i wyglądzie TTS to pozostałbym przy obecnej TT + dołożył mody.
Odnośnie felg to tylko kwestia gustu i jak wiadomo każdy ma inny. Osobiście pozostałbym przy srebrnych. Jakoś nie widzą mi się czarne felgi.
zgadzam sie z Toba ze 3.2 jest szybkie prawie jak TTs a cenowo troszke tansze co tez jest na korzysc dla 3.2. co do felg to czarne nie wchodza w gre jak juz myslalem o graficie jak u slomczasa...
Załącznik 4650