Ostatnio edytowane przez samek ; 16-07-2013 o 09:17
Pozdrawiam!
Było: Audi TT 8J 1.8 TFSI => Jest: VW Passat B6 1.8 TSI+++++++++[Yanosik - Antyradar w smartfonie]
1. Wypełniałyby bardziej nadkola (wg mnie byłoby ładniej)
2. Byłyby bardziej komfortowe
3. Prędkość pokazywana na FIS byłaby rzeczywista (obecnie jest zawyżona o 5%)
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Celem aktualizacji wątku, wstawiam kilka zdjęć, jakie już są w tematach o TTournee:
Skoro jednak lecisz dalej z silnikiem, to zgaduję, że body-kit od ttsa też za jakiś czas jednak przewędruje z salonu na auto?
Jasnowidz jakiś, czy coo?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Wprawdzie jeszcze nie na auto, ale trafił już do mnie wydech 2x2 z Audi TTS. Poniżej porównanie wersji zakupionej z tą po wypolerowaniu przez Pawła. Końcówki wyglądają jak nowe, pełna profeska, dzięki Paweł!
Montaż we wrześniu.
To zmien zdjecia bo ja tu nadal widze brudny wydech.
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja na dolnym nie widze już brudu, ale może Paweł robił je w trakcie. Ja zrobię juz po montażu.
Ja tylko dodam, ze za czasow gdy ja robilem tego moda to chyba przez 10 miesiecy szukalem dzien w dzien takiego wydechu i to po CALEJ EUROPIE Juz nawet Niemiec mial mi wysylac za chyba 700 euro, ale sie okazalo, ze to byl od RS. Rzecz niezwykle unikalna, rarytas. W ogole to dziwna rzecz, bo zderzakow do TTS jest sporo, a wydechow wcale.
Kupiony za 400zł brutto +50zł przesyłka
jak sie wlada allegro to nie dziwne
Oj tam, oj tam... Widocznie to prezent zesłany mi za czas poświęcony na szukanie dla nas ciekawostek
a lampa dla mnie ;(
Proszę bardzo http://allegro.pl/lampa-tylna-lewa-a...438270429.html
troche podszlifuje i wejdzie... hehe
A do czego Ty szukasz, nie do TT MK1?
tak, do MK1 - pod liniem znajduje sie do MK2. Na all sa moze 203 do mk1, wiekszosc uszkodzona albo cholernie droga