wpisujcie sie bo trzeba bedzie zarezerwowac dla naszego klubu kawalek ziemi zebysmy byli wszyscy w kupie... ( Macku-to juz zadanie dla ciebie )
wpisujcie sie bo trzeba bedzie zarezerwowac dla naszego klubu kawalek ziemi zebysmy byli wszyscy w kupie... ( Macku-to juz zadanie dla ciebie )
no wiec ja jade na 100%
NO JA B?D? STANDARDOWO
i moje ch?opaki
A jak z noclegiem ? Gdzie si? zatrzymujecie ? Mo?e kto? poleci jaki? fajny hotelik ?
Macku,Macku...! da sie cos zalatwic w kwesti noclegu?
Ja tez chce na zlocik!!!
Ale mnie nie chca puscic
emm...ale kto powiedzia? ze mam 16 lat?
niop teraz juz lepiej zapomnia?am sie zalogowacZamieszczone przez Anonymous
Hello!
Sorki za obsuw, ale ostatnio nawet nie wiem, gdzie stoi m?j komp... Brak czasu... W ka?dym razie sprawa ma sie tak:
Impreza 1 maja jest jednodniowa, wi?c nocleg nie jest potrzebny, chyba, ?e kto? chce zostac d?u?ej w Wwie i pobalangowa? sobie
Wszelkie detale organizacyjne, takie jak plan dnia, godziny, ceny, etc. sa na stronie www.sss.org.pl ZAJRZYJCIE!!!
Od razu informuj?, ?e zni?ki za bilety s? tylko dla cz?onk?w SSS, wi?c nie tra?cie czasu, tylko si? zapisujcie, je?li macie aspiracje do staru na 400 metr?w lub zni?ek w r??nych miejscach przy posiadaniu legitymacji SSS.
Miejsce dla naszych furex?w b?dzie, tylko musz? jak najszybciej zna? nasz? ILO??, gdy? parking jest gigantyczny i trzeba dopa?? fajn? miejsc?wk?!
Je?li macie jakie? pytania, to dryndajcie: 0 609 656 596
O w mord?! Poda?em m?j numer ! AAAAA!
Dobrze ?e poda?e? sw?j a nie m?j.
Mam nadzieje, ze ktos z was we?mie udzia? w wy?cigach r?wnoleg?ych na 400 m
Prawda Czarku?????
ja bede sie scigal nie wiem po co bo mam oryginalna 225 quattro chyba dla dobrej zabawy
oryginalne 225 quattro i tak ma rewelacyjne osiagi wiec nie przesadzaj
my z Agnieszk? potrzebujemy tylko 1,5 miejsca bo ja wymontowuje prawe drzwi, a Agnieszka lewe drzwi i bedziemy stac baaardzo bliziutko siebie
pavel