Witam. tym razem dzoszlo do killa z bmw e 60,poj.3.0 disel - 300 KM. odziwo udalo mi objechac tego potwora,prowadzenie od startu o jedna dlugosc auta,kolega z bmw mial automat. teraz juz wiem ze clk tez objade
Witam. tym razem dzoszlo do killa z bmw e 60,poj.3.0 disel - 300 KM. odziwo udalo mi objechac tego potwora,prowadzenie od startu o jedna dlugosc auta,kolega z bmw mial automat. teraz juz wiem ze clk tez objade
Przy 300hp to bmw ma ok 600-650nm i powinno cię zmiażdżyć, jeżeli tego nie zrobiło, to znaczy że nie miało deklarowanej mocy, tak czy siak gratki kila.
Znowu TT znowu Cabriolet
Bo ja wiem, jeśli wierzyć danych technicznym na autocentrum, to E60 535d (286KM/580Nm) w automacie ma do setki 6.4s, czyli tak samo jak Mk2. Widać 1.7 tony w BMW (albo refleks kierowcy) zaważyło na starcie, a później to już równo...
Troszkę dziwne, bo 300hp i 600nm w A6C6, objeżdża mnie jak chce. Tylko chwile po starcie z odcinki jestem z przodu, a potem koniec. Z rolki nie ma rozmowy. Ale ja mam cabrio i tak sobie tlumacze. To samo auto z 535 po chipie, nie wiem na ile, tylko start miało lepszy, a potem sukcesywnie tylko traciło.
"Kiedyś w przypływie zniechęcenia nad problemami z moim autem retorycznie zapytałem co się jeszcze %#@! może w nim zepsuć, a teteta podjęła wyzwanie"
Objechane i odchaczone i wszystko w temacie. Filozofom dziekuje
ja kiedyś mając 240km i 300nm ( redukcja wagi wtedy z 50kg) leciałem z audi a4 quattro 3.0 po chipie na 280km i 560nm( Rogal stroił :P ). od 0-230 lecieliśmy łep w łep . Do 180 ja maskę z przodu a od 180 do końca on. Pojedynków było wiele i zawsze było tak samo dlatego jest to możliwe ,że Twoja deko słabsza TT od mojej ale ośka obleciała BMW o podobnych parametrach do tego audi co ja kiedyś leciałem
Tak czy siak gratki killa
Gratuluje killa