-
PO¦MIGAMY ????
Panowie z Warszawy i okolic może z okazji ładnej pogody pośmigali byśmy jutro po okolicach . Taki delikatny lans i pokazanie ludziom że żyjemy, co wy na to????
[ Dodano: Pią Cze 06, 2008 10:28 pm ]
Spokojnie i po kolei nie wszyscy naraz nie spodziewałem się takiej frekfencji
-
Ja bym pośmigał, ale odstawiłem samochód przed meczem, i narzazie jeżdżę innym. bo opluty już jest.
-
-
Piootr jeżeli nadal masz niemiecka rejestracje to lepiej szybko ja zmień bo chyba przez dłuższy czas będziesz zmuszony do jazdy innym auttkiem
Ja bym sobie z checią pośmigał ale mam za daleko
-
no niestety, będę musiał jakoś ten czas przetrwać. Trudno będzie.... to jest pewne
-
Cholercia ja też bym sobie pośmigał z Wami ale kawał drogi mam,ładna pogoda,aż szkoda
Btw Piootr jesteś z Wuppertalu?
Pozdrawiam
-
Matula tam mieszka, i dlatego mam także samochód na niemieckich rejestracjach. A widzę ze ty jesteś z Mettmann, to może jak będę kiedyś w okolicach pójdziemy na piwko??
-
No ja też mam rodziców ale nie w Metmann,a w Velbercie,na pewno się orientujesz gdzie.Z resztą to bliskie miejscowości.Wyszło mnie taniej AC w Niemczech więc mam też na niemieckich blachach.Ja wybieram się na wakacje do Niemiec,więc jak coś to na piwko zawsze możemy sie wybrać.Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów