czerwony
Zostawić czarny
Zmienić na ciemnoczerwony
czerwony
Ja bym zmienił na czerwony Czarny faktycznie jest elegancki, ale TT to nie Jaguar XJ lub Audi A8, tylgo maly sportowy gokarcik, do ktorego w moim odczuciu zywe kolory pasuja idealnie. Od dluzszego czasu mam kolor pomaranczowy i zdaje sobie sprawe, ze jest kontrowersyjny i wielu osobom moze sie on zwyczajnie nie podobac, ale juz wielokrotnie (w zasadzie raz na tydzien, dwa), ktos mnie zaczepia i mowi, ze do TEGO auta ten kolor pasuje swietnie. Juz kupujac TT wiekszosc liczyla sie z tym, ze TT bedzie sie rzucac w oczy, wiec tym bardziej uwazam, ze jego wizerunek powinien byc podkreslony kolorem jeszcze bardziej Efekt WOW uzyskasz dzieki temu kolorwi, moze byc super http://www.shutter-life.co.uk/web/TTRS/IMG_7399U.jpg
Dziękuję za wszystkie opnie i głosy. Na pewno nie chcę zmieniać na kolor inny niż odcienie czerwieni. Natomiast nie jestem przekonany na 100% czy chcę rezygnować z czerni, więc decyzję jeszcze odłożę, lakierując nowe zderzaki na czarny. Może za rok, może za miesiąc wpadnie mi w oko czerwień "z efektem wow"
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 26-06-2013 o 11:52
Jak wrzucisz te graty co masz to dopiero zobaczysz że kolor twojej TT jest odpowiedni!!!!! nie zmieniaj!!!!, pamiętaj że możesz przemalować na każdy, byle by był czarny.
Znowu TT znowu Cabriolet
jakis ciekawy odcien czerwonego
Jedyny kolor na jaki myślałbym okleić auto (szkoda malować) to biały. Pomarańczowa TT wygląda bardzo fajnie ale ja wolę osobiście bardziej stonowane, poważne kolory. Twoja TT ze srebrnymi dodatkami z pakietu TTS będzie wyglądać bardzo dobrze i przy takim kolorze sugerowałbym pozostać.
Co prawda moja TT nie jest czarna ale często jest mylona z tym kolorem bo w zależności od światła jest ciemniejsza lub jaśniejsza. Srebrne dodatki wg mnie prezentują się bardzo dobrze w takich ciemnych barwach.
I don't have dreams, I have goals.
Tak jest, tak to właśnie ma wyglądać. W przypadku czarnego lakieru jednak opony i kratki zlewają się z blachami, stąd pomyślałem o zmianie koloru lakieru. Ale ok, zrobię to w czerni i "się zobaczy"
Ale akurat takie srebrne dodatki do takiego bordowego się świetnie komponują i jak bordowy to właśnie dużo srebrnych dodatków jak u Ciebie Jaqob, a u Ciebie właśnie ten granatowy też się super komponuje z dodatkami właśnie dlatego, że jest to granat a nie czarny Czarny wydaje mi się że lepiej by wyglądał z nie ze srebrnymi a z ciemno szarymi dodatkami.
Ale podsumowując każda TTka w każdym (prawie) kolorze jest śliczna!