Mały update, kilka modów:
- reflektory diodowe
- odnowione felgi i przemalowane felgi na ciemny grafit pół-mat
- na felgi trafiły nowe oponki Michelin Pilot Super Sport 255/35R19
i kilka fotek jak teraz auto się prezentuje:
Mały update, kilka modów:
- reflektory diodowe
- odnowione felgi i przemalowane felgi na ciemny grafit pół-mat
- na felgi trafiły nowe oponki Michelin Pilot Super Sport 255/35R19
i kilka fotek jak teraz auto się prezentuje:
Piękna Czarna Pantera
A te diody to jak zmiana klasy auta.
Kocham obecną konfigurację tej TT (może moja srebrna się nie obrazi za to co napisałem)
Te Terrere Terrere terererererere …
LED robi robote - mniam
sliczne autto
"Love Them BOTH" - M.
smacznie , smacznie
Piękność!!
I don't have dreams, I have goals.
Piekna!!!
naprawde felga robi robote bardzo mi się podoba i sam bym widział takie felgi u siebie w mkI
Dzięki Długo myślałem nad felgami, ale jestem w pełni zadowolony, diody to wiadomo, dużo dają a opony naprawdę wymiatają, kleją się niesamowicie, jak ktoś będzie zmieniał to z czystym sumieniem polecam!
Bardzo elegancko, nic nie jest przekombinowane - super, gratulacje!
wypas, nic więcej nie trzeba do szczęścia
dobra fura ile dales za te lampy z diodami? nowe czy uzywki?
Trzeba przyznać ze pięknie się to wszystko razem prezentuje ja od siebie bym jeszcze tylnia lotkę RS-a dołożył
I TT
Co do lotki od RSa to póki co jednak podoba mi się opcja wysuwania spoilera (strasznie to fajne i jak działa na płeć piękna - nie wiem dlaczego
Ma być grill od RSa i zderzak, ale też nie chciałbym zrobić RS'a nie majać RS'a wiec najlepiej było by zaturbić, ale to niestety nie da się etapami... pozostaje odkładać.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Ponieważ był mały update, pojawiły się z przodu nowe tarcze (EBC BSD) i klocki (Performance Friction Z-Coated), więc też wrócił temat zacisków. Na razie pomysł z nowymi całkiem zaciskami (Brembo lub coś od RS'a) poszedł w dalszą przyszłość, powrócił temat co zrobić z tymi obecnymi. Biję się z myślą, na jaki kolor pomalować. Teoretycznie proste - czerwony, ale że te zaciski wyglądają jak wyglądają (kształ, faktura) to po pomalowaniu może wyjść efekt ala "wiocha tuning ford focus". To jednak nie jest gładki zacisk Brembo, gdzie czerwona farba się ładnie odbija i błyszczy, tylko żeliwny zacisk z chropowatą fakturą.
Trochę różnych kolorów po zabawie z shop'ką:
tak to teraz wygląda
A może po prostu odświeżyć i dać kolor Carbon-grey jak na Foliatec: https://www.foliatec.com/foliatec/... ?
Kiedyś to było fajne,dziś każdy paździerz ma malowane zaciski i mimo iż mi się to podoba to w jakiś sposób przeszkadza,jak dla mnie skoro normalny zacisk to skłaniał bym się do koloru Carbon-grey