Przypominam iż mamy ostatni dzień glosowania - Tych którzy jeszcze nie zagłosowali gorąco do tego zachęcam.
lelu666
amldawid
STELMI
d_matys
Przypominam iż mamy ostatni dzień glosowania - Tych którzy jeszcze nie zagłosowali gorąco do tego zachęcam.
I TT
lelu666, głos poszedł
Dawid poratowalem Cie,do zobaczenia.
Głosik na Dawida GRATKI!!!
Głos na amldawid. Dla mnie pierwsze zdjęcie powalające, oczywiście nic nie ujmując osobom na drugim, ale jak by nie było to głos dotyczy TT.
Tak wiec Panie i Panowie te edycje wygrywa amldawid … z tego miejsca gorąco dziękuję wszystkim biorącym udział w konkursie jak i głosującym…
Oraz zachęcam do liczniejszego udziału w następnej edycji - to tyle z mojej strony dziękuje za uwagę Jambolek
I TT
Gratuluje wygranej amldawid
Dziekuje za glosy i mam nadzieje , ze na letnia edycje nie bedziecie czekac z robieniem fotek do ogloszenia konkursu
W życiu piękne są tylko chwile ...
dzięki serdeczne wszystkim głosującym na nasze zdjęcia)) Fakt zdjęcia nie były robione do konkursu no ale przy okazji naszego wyjątkowego dnia udało nam się uchwycić TTke w przepięknych wiosennych barwach co było priorytetem konkursu ))..Lelu666 gratki również dla Ciebie, mam nadzieję że na letni konkurs będzie duzo więcej uczestników
DaviTT
Normalnie przegapiłem po całości, ale cóż widzę, że nie tylko ja na lato planuję już coś wrzucić.