Pamietaj ze moze byc np rdza na laementach gdzie np farba odprysla - np kamienia etc, albo tak jak ja mam i wieeeele innych, jak nie masz chlapacczy to spod kol wsszystko uderza w miejsce gdzie powinny byc - i lakieru tez nie bedzie.
Pamietaj ze moze byc np rdza na laementach gdzie np farba odprysla - np kamienia etc, albo tak jak ja mam i wieeeele innych, jak nie masz chlapacczy to spod kol wsszystko uderza w miejsce gdzie powinny byc - i lakieru tez nie bedzie.
Bita nie była na 100%, tylko w niektórych miejscach była malowana ze względu na rysy i odpryski. Mogło to się przyczynić do tej rdzy?
tak, rdza nie oznacza ze auto bylo rozbite, nie przesadzajmy
Po prawej stronie na dole, w miejscu normalnych drzwi pasażera (nie wiem jak to nazwać ) widać takie malutkie ogniowo i na drzwiach kierowcy u góry lakier się tak "marszczy" na obszarze 1cm x 1cm i prześwituje rdza.
panowie interesuje mnie ten wozek dysponujecie jakimis wiadomosciami w tym temacie z gory dzieki
http://otomoto.pl/audi-tt-doinwestow...C29298459.html
czy ktos pomoze?
a moze to?
http://otomoto.pl/audi-tt-super-okaz...C29359594.html
9 X PODUSZKA POWIETRZNA
ABS
ASR
IMMOBILIZER
CENTRALNY ZAMEK
KLIMATRONIC DWUSTREFOWY
KOMPUTER POKŁADOWY
SKÓRZANA TAPICERKA
PODGRZEWANE FOTELE
REFLEKTORY KSENONOWE
ELEKTRYCZNE SZYBY
ELEKTRYCZNE LUSTERKA
AUTOMATYCZNIE WŁĄCZANE ŚWIATŁA
WSPOMAGANIE KIEROWNICY
REGULACJA WYSOKOŚCI KIEROWNICY
SKÓRZANA KIEROWNICA
PODŁOKIETNIK PRZEDNI
LUSTERKO WSTECZNE ANTYREFLEKSYJNE
SZYBY ATERMICZNE
PODŁOKIETNIK TYLNY
HALOGENY PRZECIWMGIELNE
ALUMINIOWE FELGI 17
LAKIER METALIZOWANY
ZDERZAKI I LUSTERKA W KOLORZE NADWOZIA
Zapytaj o wyszczególnione elementy wyposażenia.
Albo popatrz na deskę rozdzielczą i zastanów się, dlaczego odznacza się poduszka powietrzna pasażera.
Szukaj dalej.
Ja to miałam napisać!!! Pierwsza rzecz którą mi się udało zauważyć poza - tradycyjnie - ksenonami, a Ty mnie ubiegasz.
Swoją drogą ta pierwsza ma chyba panel świadczący o ksenonach, a tak jak w drugiej spryskiwaczy brak?
A jak to było z tymi akcjami serwisowymi i lotką? To był obowiązek, czy wracał kto chciał?
Ostatnio edytowane przez wi_ ; 03-06-2013 o 13:18
Bo ja szybki jestem.
Zna ktos to auto?
Powinien byc inny grill z przodu?
Brak wygluszenia maski?
Gril to bodajże nowsza wersja.
Wygłuszenia nie ma dużo TT.
Akcja serwisowa, czyli rozesłano informację po właścicielach o dobrowolnym stawieniu się auTTem na akcje uzupełnienia wyposażenia, jak komuś się nie podobała lotka (chodzi o zachowanie klasycznego kształtu bryły) to mógł podpisać pismo że rezygnuje z tego dodatku...chociaż ja już nie mogę sobie wyobrazić innego widoku TT jak z lotką na klapie
Te Terrere Terrere terererererere …
Panowie mam na oku pewną TT, jest ona z roku 1999 jednak po bokach ma znaczki "S-line". O co w tym chodzi?