.
.
Ostatnio edytowane przez M and V ; 02-06-2013 o 20:10
"Love Them BOTH" - M.
Udanej zabawy wszystkim zycze!!! Niestety tylko online...
qbas, czy mi się wydaje, czy miałeś tam być?
To ja zapodam parę fotek od siebie ze zlotu w Pieczyskach:
1. Dzień wczorajszy, trasa z WWA:
2. Dzień drugi:
No a ja musiałem wrócić ze łzami w oczach i łamiącym się glosem ze zloTTu do WWA , bo za 30 minut zaczyna się ślub mojego kumpla...ale TT zapewniła mi ładną pogodę na cały powrót z Bydgoszczy, także spokojnie sobie wróciłem do stolicy "niemiecką" autostradą:
Kto nie był na zlocie w Pieczyskach niech żałuje i to bardzo - takiej ilości przesympatycznych i życzliwych ludzi w jednym miejscu chyba nie było na całym świecie, w tym miejscu chciałbym pogratulować STELMI'emu i M and V za profesjonalną organizację całego zloTTu i przejazdów (był safety car, chłopaki rewelacyjnie dawali radę, Malinovsky za tego fu*k'a do trąbiącej Felicji jesteś dla mnie mistrzem) a także już podziękować wszystkim których udało mi się spotkać, zobaczyć i zamienić chociaż słówko czyli: malaaga (także za wspólną podróż), miskof, PiotrekHIT, ZUCZEK, Cezary, Wottka, Humidorek, amldawid, budzikdkl, Pawel-2005, Czerniel2, marini, unsuitable, henry68, PawełM, kws,, pr0metheus, _kris, ziomkom z Krakowa od Belli a także wszystkim pięknym Paniom towarzyszącym i ludziom spoza forum....jesteście naprawdę w porządku !!!!!
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 03-06-2013 o 11:02
Te Terrere Terrere terererererere …
Wiecej zdjeć Prosze !!!! Prosze !!!!!
Załuje, że mnie z Wami nie ma w Pieczyskach Mam nadzieje, że niedugo bedzie do tego okazja, aby nadrobić zaległości
Aż miło popatrzeć Jerry - fajna, kompletna relacja Prosimy takie od innych.
Super relacja Jerry dzięki
Czy wybieraliście auto zlotu?
Witam
jutro w tych Pieczyskach sie jeszcze coś dzieje ??
Jutro raczej już wszyscy uciekają do domu . Nie jestem Ci jednak w stanie powiedzieć o której . Na pierwszej stronie masz numer do Stelmiego . Zadzwoń rano to się dowiesz co i jak .
No fajnie. To rekord chyba pobity, ile tetetek było??
Godzina 3 w nocy, m and v odpadają i idą spać, najtrwalsi nadal integrują się przy grillu od nas dobranoc over bez odbioru
"Love Them BOTH" - M.
Hey,
Dzięki za miłe towarzystwo. Co prawda krótko byliśmy z Anią zdążyłem się tylko przywitać z wszystkimi i chwilę pogadać, ale to się nadrobi
No to życzymy miłej zabawy i pobudki bez kac-głowy
Aaa gratulacje dla Humidorka za wygraną
I gratulacje dla M'n'V i Stelmi za zorganizowanie tak sporego spotu, trzeba jednak mieć na to siły i być dobrze zorganizowanym, żeby ogarnąć tyle osób i przygotować tyle atrakcji
Pozdrawiamy z Anią
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 02-06-2013 o 03:16
I czekam na więcej
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden