w kwestii techniczno-organiacyjnej
niech wszystkie osoby z listy wrzuca swoje numery kontaktowe na pw, czy to do stelmiego, czy do mnie, tak by byl z kazdym kontakt
w kwestii techniczno-organiacyjnej
niech wszystkie osoby z listy wrzuca swoje numery kontaktowe na pw, czy to do stelmiego, czy do mnie, tak by byl z kazdym kontakt
"Love Them BOTH" - M.
Zycze wszystkim udanej zabawy Mam nadzieje, ze w niedalekim czasie spotkamy sie na jakims spocie) ps. Relacje live napewno bede sledzil minute po minucie i mam nadzieje ze cos sie pojawi na forum
Trzymam za słowo i żałuję że mnie nie będzie z wami ......
Przy okazji ( bo już tuż , tuż co niektórzy się zbierają ) , życzę wszystkim miłego i bezpiecznego dojazdu . Nie szalejcie za bardzo
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
w bydgoszczy aktualnie 24,6 stopnia
lekkie sloneczko,
stacja pogodowa wskazuje u mnie korzystny biometr i nie zapowiada deszczu,
pogoda dlugoterminowa zapowiadala na dzisiaj burze, na co sie poki co nie zapowiada - jest dobrze
"Love Them BOTH" - M.
Abonament pogodowy mamy wykupiony?
oplata klimatyczna od przyjezdnych zbierana bedzie na stacjach benzynowych
"Love Them BOTH" - M.
Szybki serwis Pawla u mnie w garazu
W pasie Toruń Bydgoszcz przewidywany grad tak że uważajcie na autka, powoli przewija się z południa front, u nas tu w centrum duchota i pachnie jakąś burzą.
Znowu TT znowu Cabriolet
Pawla auto po serwisie, a pomiedzy autami na rowerze kontrola Propera (Properfekt)
Wottki tez na chwilke do mnie wpadli i pojechali juz do Pieczysk
Ostatnio edytowane przez STELMI ; 30-05-2013 o 19:29
Super , jeszcze się zlot nie zaczął a już się fotorelacja rozkręca
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Bedzie mi trudniej wrzucac zdjecia w Pieczyskach, bo nie mam pakietu internetu w komorce, ale moze inni mi w tym pomoga
jutro już powinno pojawić się więcej TT-ek w okolicach ;p
Pogoda malo optymistyczna, wlasnie idzie tu burza: