lelu666
amldawid
STELMI
d_matys
Ilość zgłoszeń adekwatna do czasu zgłaszania swoich prac, zdecydowanie. Nie ja jeden wspominałem o braku czasu :P
Ja tam bym się nie przejmował i przyznaję się bez bicia że miałem za dużo na głowie i nie było ani okazji ani dobrego pleneru do strzelenia fotek do konkursu.
Niech wiosenną edycję konkursu wygra najlepszy !!!
Te Terrere Terrere terererererere …
d_matys klimacik grillowy dobry pomysł, i nawet jakaś wiewiórka się załapała ;]
ale racja ze termin nadsyłania prac strasznie krótki ;/
Drr
dr to nie wiewiórka a pies sam chciałem wystartować w konkursie no ale niestety termin nie pozostało nic innego jak czekać na edycję letnia
serio pies !?! no popatrz ale się dałem nabrać...
Drr
Oddaje głos na dawida.
Nawt bez tych ozdób slubnych zdjęcie jest bardzo ładne, szczególnie pierwsze.
Powodzenia!
A ja oddlam glos na Lelu666 -pierwsza fota piekna
Ja także oddaję głos na lelu666. Fotki amldawida także bardzo ładne, ale nie mam pewności czy Bartosz Niedźwiedzki jest zalogowany na forum i czy będzie z nim jakiś kontakt w razie ewentualnej wygranej Żart oczywiście
Co do konkursu to tak jak już pisałem w chatboxie- czasem lepiej podejść do sprawy po ludzku, zamiast sztywno trzymać się ustalonych przez siebie reguł, pogoda ostatnio nie rozpieszczała, a jak widać sporo osób zostawiła sobie zdjęcia na ostatnią chwilę. Po tej edycji mam ostry niedosyt, mam nadzieję że przyszłe będą lepsze, ale to także zależy od organizatorów. Jeżeli tak dalej pójdzie to niedługo będziemy wybierali zwycięzcę z dwóch zdjęć...
Głos na amldawid. Ładna noga... znaczy zdjęcie
Pozdrawiam!
Było: Audi TT 8J 1.8 TFSI => Jest: VW Passat B6 1.8 TSI+++++++++[Yanosik - Antyradar w smartfonie]
ej noo, wy naprawde nie zalapaliście że to był żart hjehje
Drr
Głosuję na Lelu666. Dwie wiosenne i estetycznie zrobione foty wyciszają wewnętrznie (:
Dzięki Jambo za zorganizowanie konkursu i cieszę się, że 4 osoby pokusiły się o wystartowanie w zabawie. Co do tygodnia jako czas organizacji konkursu to przypomnę, że taki termin obowiązuje od dwóch lat i nie pamiętam żadnego sprzeciwu, a frekwencja była duża. Ostatnim razem był termin wyjątkowo wydłużony do 2 tyg.