Skąd ja znam taki widok, de-ja wu? Erick a turbina pozostaje ta co była, czy dajesz coś więcej? idzie kucizna można by było.
Skąd ja znam taki widok, de-ja wu? Erick a turbina pozostaje ta co była, czy dajesz coś więcej? idzie kucizna można by było.
Znowu TT znowu Cabriolet
Turbina taka sama do 420 km powinno byc ok
911 Kiler
a głowica seria?
Znowu TT znowu Cabriolet
Do tych 420 KM jakie chce Erick seryjna głowica / mały kanał wystarczy w zupełności . Gdyby chciał kręcić powyżej tych 7200 -7500 to przydało by się wymienić chociaż zawory wydechowe . Nie mniej jednak przy tej turbinie kręcenie wyżej nie ma za wielkiego sensu
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Oby tylko wyszło lepiej niż na setupie z pierwszej strony :/ Tam, wygląda to tak jakby robil to ktoś nie mający zupełnie pojęcia.
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
Iwo , ale pamiętaj że był to rok 2008 , czasy w których dzisiejsi ''mądrale'' albo twierdzili że się nie da na seryjnym ECU albo pytali co to chip tuning
Auto stroił Poniedziałek i w sumie wykres jest na 1,4 bara a program robiony pod seryjne korby ..
Osobiście nie mam wątpliwości że teraz będzie znacznie lepiej ...
Pozdrawiam
Ale nie ma co patrzeć na ten wykres, bo to nie był po strojeniu tylko pomiar, potem Uni to ogarnoł i fajne kreski wyszły, nie wiem dla czego Erick nie z aktualizował tego postu.
Znowu TT znowu Cabriolet
Sięgając ciut dalej... 2007r może niedokładnie to samo aczkolwiek daje jakies odniesienie....
http://galerie.tomson.com.pl/albums/...S_390.jpg.html
Skoro ktoś wrzuca jakieś kreski to rozumiem, że sa to "końcowe" lub do jakiejś korekty a nie coś totajnie z dupy :/ ale okej może póxniej było lepiej
Z drugiej strony, człowiek dziś już mądrzejszy i pomimo to szacun dla stroiciela bo soft zrobił to sam i wg swojej wiedzy...
Ostatnio edytowane przez wowo ; 23-05-2013 o 15:11
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
Zgadzam sie ze moze soft nie byl doskonaly, ale teraz czas na zmianie! Ale we Francji to bieda pod katem firmy tuningowy 1.8T w sensie dobry...
Wiec do kogo moge sie zglosic w Polsce? Dodam ze chce na odlegosc zalatwic sprawe: mam sprzet do ECU i moge wynajac hamownie.
Z relacji wowo, rozumiem ze moge pisac MR Motors, kogo jeszcze?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Dodam ze ostatecznie wykres zostal na uszkodzonego dysk . I teraz mialem 1.7 bar doladowaniu, predkosc maksymalna 290km/h mierzono z innymi auto, a sumie jedzilem okolo 30000 kilometrow tak.
911 Kiler
Mam rozumieć że szukasz tunera on-line?
Znowu TT znowu Cabriolet
No w sumie wykonalne
Pozdrawiam
Napisz do GTO. Digitun. coś mi się zdaje że ogarnie ci on-line.
Znowu TT znowu Cabriolet