oj panowie panowie, pamiętajcie że u nas dużo Pań ostatnio dołączyło....
Chyba trzeba przypiąć ten temat hehe
Zdarzały się ciężkie chwile, kto tu jest dłużej to pamięta
Dziękujemy za ciepłe słowa..
i dzięki TT
Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – Jarząbek
Forum i ludzie super tak jak i nasze TeTunie )
Popieram w całości moich przedmówców Duży szacun dla moderatorów, pozdrawiam serdecznie
powiem szczerze bez lizania 4 liter jak to sie mawia, mało jest takich for na których panuje taki ład i porządek , bez wyskoków i odchyłów od normy szacun dla moderatorów i TTkowiczów oby tak dalej
dlatego szkoda ,że w sumie tak mało na spota osób przyjedzie. Niestety nie wszyscy się znają osobiście
Podepne sie pod temat MEGA WIELKI SZACUN dla Was, tez byłem na innych forach ale tu panuje pełem profesjonalizm!!! Zjadacie swoja wiedza nie jednego mechanika!! Mam w rodzinie mechaników czasami pytam jesli chodzi o auto i zadaje pytania czy wiedza o tym i o tamtym, kiedy poczytam różne tematy...Mówia ze to nie taaaak...To nie bedzie to...hahaha!!! Dzieki Wam juz nie raz im pokazałem, ze dzieki Wam miałem racje!!! Dobra biore sie za roboTTe
maciej22.86 -Sluchaj kolegów z klubu a jeszcze nie raz zaskoczysz rodzinnych mechaników
Pozdro 600.
Ostatnio edytowane przez gregor10 ; 27-05-2013 o 23:51 Powód: literowka
Najmocniejsze S5 3.0TFSI w PL 550KM/770NM & RS5 5F 550KM/770NM
TTRS 2.5TFSI DAZA Multimap Switching, 3 Power levels.
I jeszcze jeden plus - z żadnego forum nie dostałem nigdy życzeń urodzinowych. A tu właśnie przyszły z KlubTT