Kolego jak szukasz auta z tego przedzialu cenowego to nawet nie ludz sie ze znajdziesz nie bite auto. Przy tych funduszach skupilbym sie na mechanice, silnik, naped, zawieszenie. Ja kupilem auto kiedys pukniete, teraz obdrapane ale ze mam jak to poprawic to skupilem sie na mechanice. Jak ktos szuka quattro w takich cenach i zaczyna cmokac ze tu inny odcien, tu rysa, tam odprysk to musi zmienic obiekt zainteresowania albo zwiekszyc budzet. Pozdrawiam
Witam
Potrzebuje opinii o tym modelu: http://www.gumtree.pl/cp-samochody-o...ecam-475993810
Z góry dziękuje za wstępna ocenę
Też cie serdecznie witamy, o tym modelu znajdziesz duzo na tym forum a takze w wikipedii. A najwiecej u wlasciciela bo zbytnio sie nie rozpisal.
Dziękuje- oczywiście miałam na myśli to konkretne auto- o modelu jako takim już bardzo dużo poczytalam właśnie tu na forum
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Moze Ktoś już był oglądać?
Dziwi mnie trochę ze od 19 kwietnia wisi ogłoszenie a cena "atrakcyjna"..
Dziwi mnie trochę ze od 19 kwietnia wisi ogłoszenie a cena "atrakcyjna"..
Koleżanko, napisz do sprzedającego z prośbą o więcej zdjęć, bo z obecną aukcją to chyba nie spieszy mu się ze sprzedażą (lub też pojedź obejrzeć, w końcu też Warszawa ) Nawet nie napisał jaki to silnik, ale strzelam że 180 ośka, bo nie ma znaczka Quattro z przodu. Jestem ciekaw jak sprzedający wytłumaczy się z rzekomej full opcji skoro nie ma nawet xenonów pozdrawiam
Już napisałam w tej sprawie. Telefonu na razie nie odbiera:/
Auto stoi na Bemowie i chyba je nawet widziałam tydzień temu- o ile to nie drugie takie samo
sreberek jest troche w Wawie...i ciągle przybywa
Zwróciłam uwagę na felgi czarne
Ładnie wygladają...
Dzisiaj wieczorem jadę oglądać
PS: czy znacie Autoszymczyk na Polczynskiej? Bo tam bym chciała je sprawdzić ewentualnie ?
Oglądałam tez "na ulicy" to auto- ale ta radza mnie straszy.
image.jpgimage.jpgimage.jpg
image.jpgimage.jpg
http://otomoto.pl/audi-tt-C29012410.html
a jak ta sztunia z Grodziska Mazowieckiego Wam się widzi ?
ojjjjoooojjjojjj cos tu rudo....mnie te lampy tez wystraszyly powodzenia z tą srebrną! tylko podejdz spokojnie do kupna...