obni?ony, felgi chyba 18", wn?trze baseball, softtop, quattro, ale raczej 180PS, bez spojlera (!). Kierowca nieznany. Info klubowe za wycieraczk?. Over.
obni?ony, felgi chyba 18", wn?trze baseball, softtop, quattro, ale raczej 180PS, bez spojlera (!). Kierowca nieznany. Info klubowe za wycieraczk?. Over.
maniaaaaaaaaaaak ale tak trzymac to bedzie wiecej klubowicz?w, oj ja juz sie nie moge doczekac kiedy tez zasile szeregi klubu,
tak 3maj chrostol
Jest tak sprawa ?e po moim rodzinnym miescie je?dzi kilka TTek ale wydaje mi sie cos ze nie sa zbyt zainteresowani.
Sam widzialem juz 2.
Jak spotkam to pogadam.
Je?eli t? tetetke widzia?e? w Wawie na indywidualnych blachach to samoch?d S?awka mojego kolegi to 99rok 18T seryjna, a spojler w jego i mojej przyb?dzie w najbli?szym czasie. Chyba kto? z Was zostawi? mu ulotk? za szyb?, bo adres tej strony mam od niego. Pozdrawiam Bartek Lublin
qrcze,
a mo?e kto? z was ma namiary na t? pann? od srebrnego roadstera z reklamy tuszu do rz?s w TV .
Jak tak, to wspomnijcie jej o Modlinie, Bemowie i takich-tam mityngach
A mo?e "brewki" tetetkowe by nam domalowa?a
pozdrawiam
pavel :snipersmile:
a to nie jest przypadkiem ten twoj znajomy w ukrytej kamerze...?Zamieszczone przez Bartek
pozdrawiam!
Je?eli te fotki by?y robione w Lublinie -dzisiaj, a tak mi si? wydaje, to dok?adnie ten samoch?d, tylko ze ja prowadzi?em
Za?o?yli?my 18stki jak wam si? podobaj??
hm gdybym wiedzia? ze b?dziecie mi robi? fotki to bym samoch?d umy?
Pozdrawiam
felga bardzo ladna! a czy on nie jest przypadkiem obnizony?
[quote="pavel"]qrcze,
a mo?e kto? z was ma namiary na t? pann? od srebrnego roadstera z reklamy tuszu do rz?s w TV .
cholera, w?asnej ?ony do tv pu?ci? nie mo?na, bo od razu jakie? tusze reklamuje... ach te baby...
upsssss, a jednak to nie-pannacholera, w?asnej ?ony do tv pu?ci? nie mo?na, bo od razu jakie? tusze reklamuje... ach te baby...
Tak jest obni?ony, ma zupe?nie zmienione zawieszenie, trzyma si? drogi jak przyklejony.
Wydaje mi sie ze ta tt-etka jest raczej z wawy znajomego mojej koleznki tymbardziej ze podobno jest na prywatnych nomerach i to so jego nowe felki moim zdaniem calkiem udane . Nipowiem czyja ona jest ci co powinni beda wiedziec tymbardziej ze w lublinie bywa ... ona jest z wawy na 95 %
sory za bledy dys-ortografia :crazyeyes: sie klania pozdrawiam wszystkich wlascicieli tetetek narazie wam zazdroszcze i lacze sie tylko w zamilowaniu do szybkosci ale moze tylko narazie... jeszcze raz pozdrawiam