ma pytania spisane, a odpowiedzi na takie banaly to raczej nie trzeba zapisywac
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
- przeczujcie 2 ostatnie...auta wiekowe wiadomo ale niezle sie skladaja
ma pytania spisane, a odpowiedzi na takie banaly to raczej nie trzeba zapisywac
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
- przeczujcie 2 ostatnie...auta wiekowe wiadomo ale niezle sie skladaja
To ja napisze może jak sytuacja wygląda u mnie … do tej pory większości filmików np. z YT nie moglem oglądnąć bo ….
…A od kiedy właśnie zacząłem używać tej stronki oglądam wszystko ( I nie czuje się jak jakiś oszust )
Odnośnie Twojej wypowiedzi Mari - to szczerze nie miałem pojęcia o takiej sytuacji - a tym bardziej nie chciałem Nikogo namawiać do złego
Pozdrawiam
I TT
a ja odnioslem sie do blokowania stron w FIRMACH W domu przeciez kazdy ma prawo ogladac to co chce i szkoda, ze sa wprowadzone ograniczenia regionalne, wiadomo w jakim celu... Trzeba sobie wtedy jakos radzic
Czym się przejmujesz, a te ograniczenia w DE są dla mnie śmieszne, bo nie skuteczne i dla każdego Niemca pozostaje tylko fakt moralny, bo jednym kliknięciem obchodzi zakaz pewnie każdy z twoich sąsiadów to robi po kryjomu, no ale Polak potrafi, tak że się nie przejmuj no chyba że wpadłeś w wir Niemieckiego porządku i prawa no to wtedy ci współczuje.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 06-05-2013 o 03:34
Znowu TT znowu Cabriolet
W życiu piękne są tylko chwile ...
sie najezdzili
W życiu piękne są tylko chwile ...
ja pieprze ale reklama ;]
Drr
Ostatnio w Warszawie pod mój balkon podjechało Lamborghini Gallargo Supperleggera widoczne na zdjęciach w poniższym linku:
http://www.autogespot.com/lamborghin...012/11/06#img5
Z auta wysiadł gość, który wyglądał centralnie jak Kuba Molęda z LO27 (taki zespół z dzieciństwa).
Generalnie auto na żywo robi ogromne wrażenie, a po odpaleniu to już masakra, piękny dźwięk