Ogłaszam i zapraszam na spot 9.05 o 20. Liczę na Was, czarny, Jerry, miskof, maciekk, malaga, wottka, PawelM i reszta
1.HitCar
Ogłaszam i zapraszam na spot 9.05 o 20. Liczę na Was, czarny, Jerry, miskof, maciekk, malaga, wottka, PawelM i reszta
1.HitCar
Mnie i Jerrego nie ma, wyjazd służbowy.. Żartowałem!
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
1.HitCar
2.miskof
O ile robota albo inne zdarzenia losowe nie namieszają w planach, to chętnie wpadnę (kiedyś musi być ten pierwszy spot ). Pozdr.
1.HitCar
2.miskof
3.lordfury
1.HitCar
2.miskof
3.lordfury
4.Jerry (jakżeby nie inaczej)
Te Terrere Terrere terererererere …
Szkoda ze w czwartek robicie a nie sobote, bo moze i ja bym sie pojawił
Bym wyciągnął Matteusza i Ziembola przewietrzyc fury ;]
Drr
Ja w sobotę wyjeżdżam do Żor na mecze, więc mnie nie ma, ale może ktoś z Warszawiaków będzie chętny!
1.HitCar
2.miskof
3.lordfury
4.Jerry
5.Czarny z kobietą ;D
doktorsr, MaTTeusz, ziembol89, w sobotę 11.05 też możemy się spotkać, zapraszamy do WWA
Te Terrere Terrere terererererere …
Ja to chętnie bym się spotkał, ale nie w ten weekend Oczywiście, mam nadzieję, że Warszawiacy by dopisali Chętnie bym zobaczył, jak to jest jak 15 TT robi sobie mały przejazd przez miasto
Na sobotę to i ja się piszę - w czwartek będę jeszcze na śląsku...jest jeszcze długi majowy weekend z upałami
Tylko że to jest następny czwartek - nie ten najbliższy, w ramach długiego weekendu.
No tak, o tym piszemy, 9.05 czwartek, a pojawila sie idea soboty 11.05. Ja pisalem ze w czwartek mnie nie ma ale na sobote sie pisze, ponadto jeszcze mamy dlugi weekend...i zapewne sporo osob jest na miescie.
żeby nie robić zamieszania, załóżcie temat o spocie w sobotę. Na ten moment na spot w czwartek, piszą się:
1.HitCar
2.miskof
3.lordfury
4.Jerry
5.Czarny z kobietą ;D
1.HitCar
2.miskof
3.lordfury
4.Jerry
5.Czarny z kobietą ;D
6. MałaAga
Moja kobieta pewnie ucieszy sie ze nie bedzie sama