No to mnie zalamales, ze zwierzem, jestes pewny?
No to mnie zalamales, ze zwierzem, jestes pewny?
a co z tym vinem, macie moze jakis pewny vindecoder? dziekuje Ice jeszcze raz
bede wdzieczny
ICE prowadzisz baze danych TT ?
albo jestes kolega tego kolesia, apropos Ice z kad jestes? hehehe
zarcik taki, w srode ja obbadam, napisze jak bedzie albo sie pochwale nowym nabytkiem
napewno znasz i chcesz komus wcisnac teraz tego rozbitka
hubi bo mnie zniechecasz tylko, to ne jest postawa kolegi z forum heheh
Ostatnio edytowane przez galocek ; 01-05-2013 o 08:56
Podrzucam link do aukcji allegro z moim autem Jak ktoś będzie zainteresowany to dzwońcie: 601936899. Może jak wystawię za 15, to ktoś kupi... http://allegro.pl/audi-tt-mk1-1-8t-tuning-300-km-400-nm-i3209366258.html
moze doklej jej spojler z tylu bo wiele osob moze przez to ja omijac czytajac np na forach ze to musi byc etc
Trzeba być pajacem, żeby zdyskwalifikować przez to auto... Cała klapa na allegro ze spojlerem to koszt 500 zł..
Jak przeczytasz ten watek od poczatku to zapewne znajdziesz takich ciagle ktos sie czepia ze bez spojlera to bez akcji serwisowej albo po taniosci zrobiony...
a spojler to za 300 znajdziesz na all
U mnie akcja serwisowa była, jedynie właściciel nie wyraził zgody na spoiler, bo po prostu mu się nie podobał
Kuba nie schodź z ceny bo i tak juz jest śmiesznie niska, nie możesz sprzedać bo jest po modach i potencjalny nabywca TTki nie szuka nic innego niż ori stanu bo się boi serwisów, ja także nie szukał bym nic innego..Musi trafić Ci się klient który doceni Twój wkład, wie o co chodzi w tuningu , w razie czego sam sobie ogarnie co i jak no i nie będzie chciał standardu jaki mamy fabrycznie pod maską.Cierpliwości i powodzenia))
DaviTT