Rzeczywiscie felgi teraz , a wtedy to kolosalna roznica. Zielony kolorek tez fajnie wyglada
Rzeczywiscie felgi teraz , a wtedy to kolosalna roznica. Zielony kolorek tez fajnie wyglada
W życiu piękne są tylko chwile ...
przepiekne fotki
zaciski tak z marszu malowales tym pedzelkiem ? czy jakos wczesniej je przygotowales? efekt b.fajny
"Love Them BOTH" - M.
Najpierw zostały wyczyszczone szczotką drucianą, później specjalnym preparatem do zacisków, który był już zestawie. Rozrobiliśmy farbę z utwardzaczem i Jerry pomalował je zwykłym pędzlem nr 0 lub 1 nie pamiętam z delikatnym włosem.
Moim zdaniem na żywo prezentują się jeszcze lepiej Może uda się pokazać w Pieczyskach, mam nadzieje!
Fajny kolor zacisków . Ładnie pomalowane.
Przyszedł czas na kolejne prace.
Przy malowaniu zacisków zauważyliśmy z Jerrym że sprężyna tylna jest pęknięta, więc trzeba było wymienić to badziewie..
Kupiłem praktyczni nówki sztuki sprężyny od naszego kolegi z forum "marini" za co bardzo mu dziękuję! I u HitCara w serwisie został wymieniony komplet sprężyn na tył.
Na nowych sprężynach od razu poprawił się komfort jazdy, już nie dobija tyłka jak na starym złomie.. TTka teraz trochę jest wyżej ale mi to jak na razie nie przeszkadza
Czas na coś co sprawia, że pod odpaleniu silnika banan z twarzy nie schodzi
Wydech ma ładny basowy dźwięk.
W ogóle nie przeszkadza przy jeździe, nie ma zbędnego hałasu w środku, słyszy się od czasu do czasu przyjemne buczenie z tyłu i o to mi właśnie chodziło!
Ostatnio edytowane przez miskof ; 27-05-2013 o 17:13
to wlasnie lubie w wydechu, delikatne i przyjemny pomruk gratki
11h pracy.
Dokladnie jest tak jak gubi lubisz! Hehe delikatne smyranie po uchu hehe!
Jest grubo....mało pamiętam z tego co wczoraj byłeś u mnie pod domem, ale odgłos pamiętam
Gratki
Te Terrere Terrere terererererere …
aj jak Cie gdzies zobacze na miescie to bede gonil zeby uslyszec taki mod to bym sobie zrobil, silnika dlubac sie lekko boje ;(
Gratuluję wydechu , wygląda na profi robotę i z opisu wnioskuję że i dźwięk jest profi ( co nie zawsze ma miejsce przy dorabianych wydechach ) .
Jako maniaka na punkcie ''performance'' trochę drażni mnie to zwężenie na DP ale i tak jest to o niebo lepsze niż seryjne tak więc spox
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Noo, widzę, że w robiliśmy wydechy (ja tylko DP) w tym samym tygodniu w Ząbkach Dźwięk i zrywność super!
Wydech 2.5cala? jak tak to zwężenie gdzieś być musi, gratki nowych modów, nie tylko wymiany wycieraczek i płynu hamulcowego.
Widzę że przed zlotem każdy się zbroi, tak trzymać panowie.
Znowu TT znowu Cabriolet
Panowie , patrząc na wiekość zamontowanej puchy końcowej i brak tłumika środkowego śmiem twierdzić że cicho to na pewno nie jest
Najmocniejsze S5 3.0TFSI w PL 550KM/770NM & RS5 5F 550KM/770NM
TTRS 2.5TFSI DAZA Multimap Switching, 3 Power levels.
Tłumik środkowy oczywiście jest na zdjęciach go nie widać także bez spinki
ŻUCZEK, Dp 3', reszta 2,5" i końcówki około 9cm.