witam, sorry ze wrzucam tutaj i tak na szybko ale potrzebuje pilnie zaufany serwis w Warszawie w ktorym bede mogl wymienic sprzeglo.
Bardzo prosze o info jezeli kogos takiego znacie
witam, sorry ze wrzucam tutaj i tak na szybko ale potrzebuje pilnie zaufany serwis w Warszawie w ktorym bede mogl wymienic sprzeglo.
Bardzo prosze o info jezeli kogos takiego znacie
no ja mam swojego mechanika, ale to w czachowku, za piasecznem. W stronę Góry Kalwarii. Problem w tym ze jak musisz na dłużej zostawić samochód, to musisz jechać dwoma żeby jakoś wrócić, bo tam już wrony zawracają. Ale jak będziesz zainteresowany, to mogę ci dać tel.
Ja również szukam godnego polecenia serwisu ale jak narazie to moge tylko odradzić np. firme VTG przy BP na ul.Modlińskiej.Goście chwalą się ze robią sportowe samochody ale to kanciarze.Ceny maja jak w ASO( pomimo podanych cen na str www na miejscu róznia się diametralnie)
Jozefów pod Otwockiem znają się na żeczy jeżeli pojedzie się z polecenia to mają lepsze podejście do klienta. Polecam z czystym sumieniem tą firme siedzą w VW od dawna, polecił mi ja znajomy który jest zadowolony z usług. Ceny mają na średnim poziomie , zainteresowanym podaje adres JÓzefów ul Piotra Skargi 20 , 30 min od centrum no TETE to 20min
Już nie polecam tego serwisu doją kieszeń na podstawie samochodu i walą w kuta jak cała reszta
Polecam wszystkim service na warszawskim zaciszu ul Gibraltarska 8 mechanicy pracujacy w aso audi obsługują większośc klubów audi np. a3 klub polska a6 klub 100% pozytywne komentarze klijętów korzystajacych z ich usług dobre ceny, części w dobrych cenach itd. tel do właściciela 608 831 856
[ Dodano: 13 Czerwiec 2009, 15:14 ]
Szadkowski service Warszawa ul Gibraltarska 8 (zacisze) kompleksowa obsługa Audi vw diagnostyka vag itd. tel 608 831 856
Ja szczerze polecam Unitronic, ponieważ przez jeden dzień doprowadzili auto do ładu, czego wcześniej nie potrafiło dokonać kilku mechaników przez dwa miesiące.
czesc chlopaki..
i ja dorzuce swoje pytanko..
Do specjalistow z Wrocka... potrzebuje kogos, kto ogarnie elektronike, choddzi mi o swiala (ksenony, silniczek do poziomowania swaitel)...
Cos sie rypie.. a do ASO wole nei zagladac.. pomozecie..??
=========
Vorspung durch Technik
Witam TT mam 1,5roku mam 2 niezłe serwisy
1-Q-servis Specjalizujemy się w obsłudze samochodów grupy VAG ul.Młodnicka obok Marsa . Jest dobry lecz drogi ,tam wymieniałem rozrząd
2-Jawcar Specjalizujemy się w obsłudze samochodów grupy VGA Otwock ul.warsztatowa .ten jest godny polecenia choć troszkę daleko ,ceny ok (nie dolicza sobie bo przyjechałeś TT) tam robiłem olej silnik,skrzynia ,most,haldex,klocki,regeneracja maglownicy,końcówki,nabicie klimy
XXXXXXXXXXXXXXX
Pawel-2005: pierwszy post i od razu kogoś polecasz....raczej zacząłbym od przywitania a nie robienia reklam...
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 16-01-2015 o 16:30
Masakra, skąd Wy się wszyscy bierzecie?! Polecasz do serwisowania TT serwis który zajmuje się przyczepami do ciągników siodłowych? Masakra. Chyba słabo się Wam w tym serwisie powodzi skoro uciekacie się do tak śmiesznych sposobów pozyskiwania klientów. Lepiej zróbcie jakąś promocję na grouponie czy innym sweetdeal'u, może coś z tego będzie
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 16-01-2015 o 16:31
Mocy też za wiele w tym 2.0T nie ma, więc słabo z tym tuningiem u Was
Znowu TT znowu Cabriolet
Podejdę od dooopy strony - na Podlasiu jest coś godnego uwagi ?
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Jest - Pisz na PW.
Najmocniejsze S5 3.0TFSI w PL 550KM/770NM & RS5 5F 550KM/770NM
TTRS 2.5TFSI DAZA Multimap Switching, 3 Power levels.
Nie chce zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Czy może ktoś polecić kogoś zaufanego i sprawdzonego kto ogarnie temat 1.8T w okolicach Łodzi?