kolejna seria ramek poszła)) spodziewajcie się paczek w poniedziałek do 15tej
kolejna seria ramek poszła)) spodziewajcie się paczek w poniedziałek do 15tej
DaviTT
Do mnie własnie paczka dotarła - bardzo dziękuję, ramki wyglądają rewelacyjnie. A pakunek pierwsza klasa, potwierdzam wszystko co na ten temat zostało wcześniej napisane.
do jutra czekam na ostatnich chętnych do wysyłki ramek w kolejnej serii..Przypominam że nie wysyłam pojedynczo paczek tylko zbieram przynajmniej pięć zamówień i dopiero wtedy zamawiam kuriera)
DaviTT
Dawid naprawde dobra firma z Ciebie i jaka cierpliwosc Dobra robota tyle powiem,POZDRAWIAM
dzięki Mirek)) cieszę się że mogłem się jakoś udzielić w klubie))
DaviTT
Hubi - dwie czarne i dwie srebrne
czekam do jutro na ostatnie wpłaty i wysyłam w czwartek kolejną serię ramek))
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
paczki poszły, spodziewajcie sie kuriera w poniedziałek)
DaviTT
No to się spóźniłem
Dopisuję się do kolejnej listy, 2 komplety czarnych.
nie ma już listy na forum , chętni na ramki pisać na PV
ruszam nową serię wysyłek ramek klubowych, zainteresowani pisać na PV...
chętni na ramki pisać bo chcę kolejną serię tak do środy wysłać
DaviTT
Czy ktoś by nie odsprzedał ramki lub kompletu 2 sztuk?
2 post klubowicza i od razu prośba o ramki... A może kolega chociaż opisałby swoje auto, wrzucił jakieś foto, bo później wychodzą takie kwiatki że ktoś wrzuca do "Kupujemy Audi TT" auto, opisywane jako klubowicza, generalnie klubowa igiełka, którego na forum nikt nigdy nie widział, a forumowiczem okazuje się user mające 2 posty- jeden powitalny, a drugi z prośbą o ramki
Heh, zeby zrobic porzadne zdjecia trzeba miec super klubowe ramki - przeciez to normalne. Dobra, juz sie nie madrze, bo sam jesze nie wrzucilem foTTek.
Siemaneczko wszysTTkim!
jak już wspominałem w innym poście, podczas weekendowego wypadu do DaviTTa i Jagody ( uszanowanko ) , została mi przekazana misja dalszego rozprowadzania gadżetów klubowych m.in, ramek klubowych pod rejestrację:
Dostępne jest jakieś 69 ramek w sumie, zarówno srebrne jak i czarne.
Cena: 4,- PLN/szt. + koszty wysyłki (jakieś 11 złotych paczką pocztową). Czyli krótko: 2 ramki -> 8,- PLN + przesyłka.
Możliwy odbiór osobisty w Stolicy
p.s. Zestawik 2 ramki + okładka dowodu rejestracyjnego w promocyjnej cenie 10,- PLN + przesyłka paczką.
Te Terrere Terrere terererererere …