Atakują Cię z ukrycia niewidzialni kosmici, strzeż się!
Atakują Cię z ukrycia niewidzialni kosmici, strzeż się!
Ok. Od dziś będę z uwagą oglądać szyby przed jazdą
Toż to Najświntsza Matka Boska Prawoszybna ci się objawiła. Jutro będziesz miał pielgrzymkę przy aucie.
Jak się może objawić na toście, parapecie czy kieliszku to czemu nie na szybie.
Cud nad cudy, prawie jak XXII-wieczne polichromie odkryte w Licheniu
Jak kogoś uraziłem to przepraszam, prace mam jaką mam i styczność z fanatykami troszkę mnie wyczuliła na tym punkcie.
"Kiedyś w przypływie zniechęcenia nad problemami z moim autem retorycznie zapytałem co się jeszcze %#@! może w nim zepsuć, a teteta podjęła wyzwanie"
Kto wam towar dostarcza, dajcie kontakt
Znowu TT znowu Cabriolet
pan jezus pobłogosławił TDI a tak serio to tłuste plamy na szybach powstają przeważnie od naklejenia czegoś postaraj sie to miejsce umyć benzyną lub detergentem i może problem zniknie sam chyba że to znak pozdrawiam
Witajcie
Od pewnego czasu zastanawiam się, czy ja mam może jakiś kontakt z zaświatami...lub jakimiś istotami pozaziemskimi czy co? Kilka razy,kiedy to moje TT było oprószone śniegiem, albo i nawet kiedy było trochę zasypane śniegiem pokazało mi się na tyle samochodu coś takiego,co widnieje na zdjęciu
Nie mam pojęcia, co to kurde jest i skąd to się bierze. Mam pewną teorię na ten temat,ale te kształty są co najmniej dziwne heheh
Pierwszy raz zauważyłam to rano pewnego dnia kiedy dopiero co wybierałam się gdzieś swoim TT a poprzedniego dnia oczywiście też dużo jeździłam. No i potrzebny jest do tego śnieg, rzecz jasna.
To coś wygląda tak:
IMG-20130403-00223.jpg
też u mnie to jest
Też tak mam !!!!!!
Hahahah to super wydaje mi się, że to się wiąże z zawirowaniami powietrza podczas prędkości... może...ale skąd takie trójkąciki..
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Hahahah to super wydaje mi się, że to się wiąże z zawirowaniami powietrza podczas prędkości... może...ale skąd takie trójkąciki..
Mi się wydaję, że to od ciepła. W tym miejscu są użebrowania klapy. Być może one dłużej trzymają ciepło, więc śnieg na nich się rozpuszcza.
Często coś podobnego widać na przednich maskach przeróżnych samochodów.
Może macie jakieś poważniejsze tematy?
W życiu piękne są tylko chwile ...