pieknie, tyta prezentuje sie kozacko! *.*
pieknie, tyta prezentuje sie kozacko! *.*
Powiem szczerze że średnio mi się te felgi podobają. Ale najważniejsze żebyś TTy był zadowolony Ja osobiście wole coś mniej rzucającego się w oczy
Kolor fajny, ale chyba nie pasuje do niczego za bardzo. No, ale moze tak mialo byc lub zdjecie do dupy
W życiu piękne są tylko chwile ...
http://images42.fotosik.pl/665/323671cc5aa133be.jpg
posiadam takie felgi rozmiar 17" mam pytanie czy mozna samemu je wypolerować by wyglądały tak jak na foto czy jest taka możliwość czy nie stety ale trzeba je pomalowac??
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
musze je odrestaurowac gdyz gdzie niegdzie pojawiaja sie male parchy i nie wiem co z tym zrobic;/
Można je wypolerować. Gdy to zrobisz, będą wyglądały obłędnie.
O ile dobrze pamiętam, to HitCar chyba robił coś takiego.
Pozdrawiam.
nei robiłem, moje felgi już się do tego nie nadawały. Polakierowałem je.
Ja oddałem do polerowania te felgi w zeszłym roku wyglądały fajnie, ale trzeba dbać, nie myć chemią tylko czystą wodą lub specjalnymi środkami do odsłoniętego aluminium i wycierać do sucha. Polerowanie pastą w moim wypadku co 2-3 tygodnie. Po zimie (składowane w nieogrzewanym garażu) pokazały się wykwity na felgach i poszły do odświeżenia, jak wrócą porobię fotki i wrzucę do tego tematu
Ostatnio edytowane przez tomi ; 07-04-2013 o 14:02
Ja dzisiaj zmieniłem co sądzicie
Zdjęcie mi sie obrucilo
ciekawi mnie jak te felgi wyglądają z profilu na TT, bo to zdjecie dużo nie wnosi Pzdr
Jutro zrobie to wrzuce
Oczywiscie do góry nogami Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 17-04-2013 o 21:45
Wszystkie zdjecia obraca mi nie wiem dlaczego
Tak kupiłem w Białymstoku bardzo bardzo złachana doprowadziłem ja do stanu dobrego a nawet coś wiecej i jeszcze nie koniec ale pochłonęła troche pieniędzy i czasu
Na mojej tt zawitały w tym sezonie felgi MOMO model Win2.
Załącznik 3930
Załącznik 3931
Załącznik 3932
Załącznik 3933