Jeśli ma być properfekt to strona allegro firmy
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeśli ma być properfekt to strona allegro firmy
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a jeszcze lepiej z klubowym rabatem:
http://www.klubtt.pl/sprzedam/11634.htm
"Love Them BOTH" - M.
Witam
Kupiłem Tip-a ProPerfekt po rabacie i powiem ze z towaru jestem bardzo mile zadowolony, bardzo dobra alternatywa dla droższego samco lub forge
tyle ze samco nie ma zadnych zlaczek przez co jest gladkie w srodku, nie ma zatem zmian w srednicy tipa , przeplyw powietrze nie jest zaburzony, no ale fakt trzeba stowke dolacic w stosunku do propera. cos za coś
Wolał bym cos w stylu samco lub forge czy jest dostępny w Polsce lub moze ktos ma na zbyciu
Spokojnie kupisz na ebayu, do wyboru i koloru za niższą cenę. Tak kupowałem swój.
Dzieki bardzo Pozdrawiam
Tip Properfektu:
http://allegro.pl/tip-uklad-dolotowy...130768332.html
Chodz mam do niego kilka uwag: wezyk do laczenia z n75 jest lipny - trzeba kupic pazadny zbrojony silikon 7 lub 8 mm, brakuje laczenia dla "grzybka" odmy - nalezy znowu kupic pozadny silikon 25mm. Properfekt do swojego TIPa daje silikony ktore przychodza na turbo oraz przeplywke od firmy Fmic.pl wiec mogli by od razu dac od nich te, o ktorych napisalem... Dodatkowo trzeba przyciac troche silikon ktory nachodzi na turbo. Tak poza tym to bardzo fajnie calosc pasuje i jest ciekawa alternatywa dla drozszych TIPow od Forge, Autobahn88, czy innych chinczykow. Najwazniejsze jest to, ze dziala - auto rowno ciagnie do odcinki, zwiekszyl mi sie tez przeplyw pokazywany przez przeplywke po zalozeniu no i wspieramy lokalne firmy... Polecam!
Czy ktoś wie gdzie mogę dostać tego Tipa do 180 AJQ. Na allegro są czarne ale szukam kolor czerwony. Bd wdzięczny za jakiś namiar
może zadzwoń do Properfekt i zapytaj na kiedy bedą czerwone kolanka. Tak chyba najprościej :P
Witam
można jakoś odświeżyć te fotki ?