Pisz mi tutaj proszę albo na PW :P
Pisz mi tutaj proszę albo na PW :P
jakby ci sie chciało to podeslij mi foty na krystianjurdzinski@gmail.com i co tam wiecej masz o tym aucie, popatrzę sobie, przemyślę. Nie ma w PL wyboru ja pier...
ICe podesłałem ci maila, looknij
Coś panowie jesteście bardzo tajemniczy. Może za bardzo?
PS TT-ka z Rumi skreślona ,facet mało kontaktowy ma kilka aut do sprzedania nie zależy mu żeby dzisiaj zobaczyć auto dla mnie lipa.
[COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/COLOR
Ostatnio edytowane przez Redoctober ; 28-03-2013 o 19:21
Panowie i Panie a pytanie mam jeszcze..
zastanawiam się czy bylby sens np. zainteresować się tą Audi TT Quattro, 225KM, 2001/02, salon Polska (313115296 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeśli jest tak jak w opisie to super, prezentuje się nieźle. I zrobić z niej to. Mi się podoba, ale tak o chciałbym znać plusy i minusy przemalowania auta, jak udowodnić potem, że auto było malowane na życzenie, a nie dlatego, że było rozdupcone. Czy ten kolor tylko mi się podoba i taka konfiguracja kolorów? Czy jest spoko. Zaszpachlowanie wlotów w dolnej części zderzaka jest zdrowe aby? Bo jak widać ta ich nie ma, a schludnie i fajine to wygląda. Ktoś się orientuje jaki jest mniej więcej koszt przemalowania takiego profesjonalnego? Narazie głośno myślę będę wdzięczny za porady i sugestie.
4499866793_cec62bfe39.jpg
Tutaj bardzo mało zdjęć, ale samochód blisko. Widzicie coś szczególnego: Oferta - Audi TT - PILNE Świeżo zrobione zawieszenie i rozrząd!!! Auto w najbogatszej wersji wyposażenia. 1.8 Turbo 225KM 120 tyś. realnego przebie
skóra chyba dokładana, ale z tak małej ilości fotek to raczej mało osób Ci pomoże....nadzieja tylko ze ta żwirownia służyła jako plan zdjęciowy a nie tor...
thjfgjhfg
Ostatnio edytowane przez ICE ; 13-04-2014 o 17:53
nadrabia S-line'ami
jak dla mnie miejsce po poduszce pasażera dziwnie się "świeci" wygląda jakby deska była lakierowana, co świadczy wiadomo o czym
w temacie znaczkow Q - ten ma, ale kilka cm i majster by na lampie go nakleil
Oferta - Audi TT - Auto w bardzo dobrym stanie,zadbane. Pierwsza rejestracja 2001-02-07 Pierwsza rejestracja w kraju 2002-06-13 tapicerka: sk
dfghsdfghsdf
Ostatnio edytowane przez ICE ; 13-04-2014 o 17:51
Elor, z tymi zagwostkami lakierniczymi, powinieneś zgłosić się do tego lakiernika w Twojej okolicy co jest specjalistą w swoim fachu, jak już się o tym przekonaliśmy Takie przemalowanie całej karoserii to jednak jak wiesz musi być profi A jeśli chodzi o tą TT ze Świnoujścia to jedyne co mi nie pasuje to te napisy na zderzaku tylnym jakieś rozjechane...poza tym zastrzeżeń brak, cena wydaje się być adekwatna, możemy się przejechać po nią po świętach
Te Terrere Terrere terererererere …
witam
Co sadzicie o tym aucie AUDI TTS, rok 1999, super auto ! PILNIE SPRZEDAM ! (3137663904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dzięki za sugestie