Dziś kolejne pojedynki furek.
Leon FWD by R-Performance który za pierwszym razem wypluł na wykresie:
Potem po tygodniu leon pojechał i wyszło 275km i coś koło 390nm z racji małych niedomagań . DP właśnie dziś przed pojedynkami zostało naprawione
Masa auta to 1280kg + 75kg , auto na lekkich 16tkach z wąskimi oponkami ( masa kół 17kg szt)
Rywal to :
Audi TT z bardzo podobnym setupem i po strojeniu w Master's Tuning:
W aucie dziś znalazłem jeszcze małe nieszczelności ale nie było czasu aby je poprawić dlatego turbo ma troszkę laga i nie trzyma tak góry co widać na wykresie;/
Masa auta to 1470kg , auto ma 4x4 co niestety w rolce przeszkadza i sporo cięższe oryginalne 17tki ( masa kół 24kg szt)
komentować wyników nie trzeba:
Leon FWD 275km by R-Performance VS TT 4x4 284 km by Master's Tuning - YouTube
Sorki za moje komentarze ale troszkę mnie wkurzało jak chłopaki trąbiąc oszukiwali i z tego powodu kto bardziej oszukał ten prowadził;/ Jedyny pojedynek z rolki który nie był oszukany to ten pierwszy gdzie na sam koniec TT nawet wysunęła się na przód ale tir przed nami uniemożliwił kontynuację rywalizacji. Jak dla mnie auta z rolki jadą bardzo porównywalnie pomimo ,że leon ma sporo lżejsze koła ( sam wiem jak to na 16tkach moja TT kiedyś dużo lepiej jeździła) , pomimo mojej osoby leon ważył nadal mniej no i fwd co w rolce pomaga:P
Pojedynku ze startu chyba nie trzeba komentować nawet pomimo że czerwony leon ruszył z 0.3s później .....
Ogólnie podsumowując Quattro rządzi ))