win 7 + chrome to samo nie dziala
kliknij Prosze w ten link ((wybralem pierwszy z kraja ))
http://www.klubtt.pl/ogallne/2415-in...t-1-8-99r.html
I TT
nom racja, tez nie dziala
edit:
ponizje ten sam watek z dzialajacym linkiem
http://www.klubtt.pl/ogallne/2415.htm
Problem polega na tym, że wcześniej były tzw. przyjazne linki, taki dodatek do forum, który jednak powodował problemy w działaniu samego forum stąd został wyłączony i stare linki nie działają.
I don't have dreams, I have goals.
Nie wiem w czym te "przyjazne linki“ powodowaly problemy - ale od kiedy je Wylaczyliscie ja mam same problemy wczoraj pisalem ze ok 60% waznych mi wyszukan sie nie otwiera .
Poprawka na dzien dzisiejszy jest ich 90% na 10 tematow tylko 1 sie otwiera .
Zaje**scie jak tak juz ma byc.
PS
Co to znaczy "stare linki“ z przed tydz. mc. roku ?
I TT
Wcześniej linki wyglądały tak: http://www.klubtt.pl/jakis_przyjazny_link teraz linki wyglądają tak: /showthread.php?t=359&page=9&p=143828#post143828 podstrony nie znikły, nic nie zostało stracone jedynie zmieniły się same linki i wyszukiwanie w google faktycznie moze byc kłopotliwe teraz przez jakiś czas dlatego proponuje skorzystac wyszukiwarki wbudowanej w forum.
fakt troszke to bez sensu bo na forum w tematach jest pelno linkow, ktore gdzies prowadza, a po takich zmianach przestaja dzialac,
niedawno bylo to samo przy zmianie z clubtt na klubtt, co nie zalezalo od nas, a teraz juz a wlasne zyczenie kolejny strzal w kolano dla przejrzystosci forum,
jambolek - jedyna metoda na pocieszenie, stare linki , ktore ci padly na koncu maja zawsze w nazwie temat,w ktorym slowa sa oddzielone podkreslnikami ("_"),
kopiujesz temat, prechodzisz do zaawansowanej wyszukiwarki wpisujesz temat bez podkreslnikow i dajesz wyszukiwanie w samych tytulach tematow - kilka upierdliwych ruchow wiecej, ale przynajmniej masz dalej przejscie do swoich waznych linkow
"Love Them BOTH" - M.
Zmiana wynika nie z "widzi mi się" tylko sami zauważyliście, że był problem z forum. Żeby móc w ogóle z niego korzystać trzeba było wyłączyć ten dodatek. Bartek będąc za granicą poświęcił chwilę czasu i wyłączył ten dodatek abyśmy mogli normalnie korzystać z forum inaczej do dzisiaj by był problem.
Ja mam problem ze stylem mobilnym. Poprzedni byl zgrabny i ergonomiczny. O tym nowym nie mozna tego powiedziec. Brakuje tez w tym stylu ostatnio zamieszczonych postow. Da sie cos z tym zrobic?
- - - Updated - - -
Ja mam problem ze stylem mobilnym. Poprzedni byl zgrabny i ergonomiczny. O tym nowym nie mozna tego powiedziec. Brakuje tez w tym stylu ostatnio zamieszczonych postow. Da sie cos z tym zrobic?
Nowy doszedł z ostatnim uaktualnieniem i jest jeszcze nie tuningowany .
Poprzedni był '' dokładany '' i po lekkim tuningu .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Nie wiem czemu ale od kilku dni nie działa mi enter pisząc temat lub robiąc odpowiedź, co może być przyczyną że nie mogę zacząć od nowej linijki?
hej,
jak wchodze w nowe posty i klikam na ost strone danego tematu to nie pokazuje mi nowych wpisow - dopiero jak klikne na ODŚWIEŻ to pokazuje.
Tak samo czasem jak wchodze na strone glowna forum, klikan na nowe posty i nic, po odswiezeniu sie pojawiaja....
Przypuszczam ze jest to sprawa z przegladaraka - ale czy ktos to ogarnial kiedys?
pozdr