Jerry posprawdzaj wszystkie śrubki w aucie, tak w razie co.
Jerry posprawdzaj wszystkie śrubki w aucie, tak w razie co.
Znowu TT znowu Cabriolet
Mam nadzieję że to żart... dla mnie śmieszny jak zeszłoroczny śnieg. Daruj sobie takie teksty bo to nie przelewki. Wolałbym już żeby poszedł mi cały rozrzad niż koło odpadło podczas jazdy na trasie... JESZCZE RAZ ODRADZAM ROBERTA Z MIŃSKA !!!
Jerry, Zuczek dobrze mówi. Sprawdź lepiej u siebie wszystkie śrubki które ten "cudotwórca" ruszał.
Punan, ok, rozumiem że się zdenerwowałeś, ale w tym wątku http://www.klubtt.pl/ogallne/11622.htm :
Art. 190 k.k się kłania...uspokój się i wypij szklankę wody
Nasze forum jest ogólnodostępne, jak ktoś to przeczyta to możesz mieć problemy....
A wracając do tematu, to ludzie są tylko ludźmi a Robert nie jest żadną moją rodziną czy bliskim, tak jak mówiłem jedynie znajomym mechanikiem.
To co mogę teraz powiedzieć to to że jest mi w tym momencie strasznie głupio że go komukolwiek poleciłem, u mnie samochód był i jest zrobiony dobrze.
Ponieważ tak jak napisałem, nie mam na Roberta ani jego pracę ani tę sytuację żadnego wpływu. Może miał on może gorszy dzień albo co...
Proponuję teraz wyluzować i tyle, zdarzyło się, dobrze że skończyło się szczęśliwie i nic strasznego się nie stało
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 11-03-2013 o 17:15
Te Terrere Terrere terererererere …
Spokojnie Jerry, nie mam nic do Ciebie i Twojego polecenia
Obyś czasem nie bał się w przyszłości polecać swoich mechaników skoro faktycznie w Twoim przypadku było OK. Ty opisałeś swój pozytywny przypadek, ja swój troche mniej pozytywny...
Może miał gorszy dzień - nie wnikam ale mojego i moich znajomych aut więcej u siebie nie zobaczy. Takich szkolnych błędów nie powinien robić i tyle.
Co do mojego zdenerwowania to było one(już się uspokoiłem ) współmierne z niebezpieczeństwem i szkodami jakie mogłem ponieść przez taką pierdołę...
Koniec moich wypowiedzi w tym temacie. Jak coś to priv
Witam ,kogo polecacie w okolicach rzeszowa- strzyzowa? jesli chodzi o mechanike, lakiernictwo,elektryke ?pzdr
witam!Mógłby ktoś z kolegów polecić jakiegoś dobrego mechanika z pasją i znajomością większości naszych silników 1.8 t z województwa łódzkiego
Witam polecam warsztat do naprawy Xenonów Xenon auto serwis - Warszawa wszystko naprawione i można się dużo dowiedzieć
Ostatnio edytowane przez Dominik ; 03-04-2013 o 11:34
Dokładnie wszystko zrobione ekstra dzięki za namiar )
Pozdrawiam
Witam szanownych Kolegów. Podobne pytanie - sprawdzony, godny polecenia mechanik od TT ( z Vagiem ) w Łodzi lub okolicy potrzebny pilnie poszukiwany Proszę o namiary..
Odświeżę trochę temat. Zna ktoś jakiegoś dobrego mechanika w okolicach Gliwic?
A może być 30-40 km dalej?
A ja jeżdżę tutaj: http://www.audivw.pl/
Panowie ja także się dołączę, naprawdę nie ma innego dobrego mechanika do TT w Warszawie i okolicach oprócz tego jednego "Roberta w okolicy Mińska Mazowieckiego" który nie dokręca kółek ?
Zamiast do Mińska , jedź do Pawła do Płońska.
Paweł z Płońska musi zjeść Snikers-a bo zaczął gwiazdorzyć. Pisałem do niego parę razy, ale nie ma czasu i nie raczył nawet odpisać na PW. Tak więc potrzebuję kogoś innego, bo nie mogę sobie pozwolić na czekanie 2 tygodni aby ktoś mi uszczelkę naprawił i spasował powierzchnie.