Hmmmmm .........jasny środek ......... pięknie wygląda
Hmmmmm .........jasny środek ......... pięknie wygląda
Tak z ciekawości czy ktoś kto mieszka niedaleko miałby chęć przejechać się i zobaczyć to auto?
Co się rzuca w oczy na zdjęciach? Poza tym ze samochód jest brudny jak cholera
Oferta - Audi TT - Witam! Mam do sprzedania Audi TT 8N pojemność silnika 1,8 turbo. Samochód jest bezwypadkowy, w idealnym stanie technicznym jak i wiz
kp[]\kl;\
Ostatnio edytowane przez ICE ; 13-04-2014 o 17:53
Pisz mi tutaj proszę albo na PW :P
jakby ci sie chciało to podeslij mi foty na krystianjurdzinski@gmail.com i co tam wiecej masz o tym aucie, popatrzę sobie, przemyślę. Nie ma w PL wyboru ja pier...
ICe podesłałem ci maila, looknij
Coś panowie jesteście bardzo tajemniczy. Może za bardzo?
PS TT-ka z Rumi skreślona ,facet mało kontaktowy ma kilka aut do sprzedania nie zależy mu żeby dzisiaj zobaczyć auto dla mnie lipa.
[COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/COLOR
Ostatnio edytowane przez Redoctober ; 28-03-2013 o 19:21
Panowie i Panie a pytanie mam jeszcze..
zastanawiam się czy bylby sens np. zainteresować się tą Audi TT Quattro, 225KM, 2001/02, salon Polska (313115296 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeśli jest tak jak w opisie to super, prezentuje się nieźle. I zrobić z niej to. Mi się podoba, ale tak o chciałbym znać plusy i minusy przemalowania auta, jak udowodnić potem, że auto było malowane na życzenie, a nie dlatego, że było rozdupcone. Czy ten kolor tylko mi się podoba i taka konfiguracja kolorów? Czy jest spoko. Zaszpachlowanie wlotów w dolnej części zderzaka jest zdrowe aby? Bo jak widać ta ich nie ma, a schludnie i fajine to wygląda. Ktoś się orientuje jaki jest mniej więcej koszt przemalowania takiego profesjonalnego? Narazie głośno myślę będę wdzięczny za porady i sugestie.
4499866793_cec62bfe39.jpg
Tutaj bardzo mało zdjęć, ale samochód blisko. Widzicie coś szczególnego: Oferta - Audi TT - PILNE Świeżo zrobione zawieszenie i rozrząd!!! Auto w najbogatszej wersji wyposażenia. 1.8 Turbo 225KM 120 tyś. realnego przebie
skóra chyba dokładana, ale z tak małej ilości fotek to raczej mało osób Ci pomoże....nadzieja tylko ze ta żwirownia służyła jako plan zdjęciowy a nie tor...
thjfgjhfg
Ostatnio edytowane przez ICE ; 13-04-2014 o 17:53
nadrabia S-line'ami
jak dla mnie miejsce po poduszce pasażera dziwnie się "świeci" wygląda jakby deska była lakierowana, co świadczy wiadomo o czym