no ale wlasnie o tym rozmawiamy, czy uzywane "lepsze" czy nowe takie jak np w norauto. Jakie miales na zakupionych felgach? pytam bo chce dowiedziec sie jak klasyfikujesz je jako podobne, po cenie moge je polaczyc z barumem brav.
no ale wlasnie o tym rozmawiamy, czy uzywane "lepsze" czy nowe takie jak np w norauto. Jakie miales na zakupionych felgach? pytam bo chce dowiedziec sie jak klasyfikujesz je jako podobne, po cenie moge je polaczyc z barumem brav.
Kup cokolwiek firmowego,żadne paździerze marketowe.Nawet nowe to sie do niczego nie nadaje.Jak nie potrzebujesz górnej półki to masz szeroką gamę,tańszych ale markowych.
Ja mam coś w ofercie. Zapraszam na priv.
ksolk to co bys polecal z tych tanszych markowych? Barumy?
Np. Barumy , nie będzie rewelacji ,ale też nie będzie dziwnych niespodzianek przy normalnej jeździe.Broń Boże firma kogucik - "spierdol.. i ucikł"
jezdzilem A klasa na Barumach i byly super, nie narzekalismy.
nie wątpię , z tym ,że A klasa na "łosiu" bez względu na opony się przewracała.Nigdy nie porównuj opon z jednego auta do drugiego.Kiedyś wyszły F1 GSD3 ,jedne z droższych i lepszych opon w swoim czasie,jeździłem Pumą na nich z 30 tyś km i była rewelacja(auto 3 razy twardsze od TT,jak gokart),w TT mimo iż nówki są lekko mówiąc liche.Jaką cene za szt. chcesz zapłacić to pewnie polecą propozycje,mówimy tu tylko i wyłącznie o nówkach.
Ostatnio edytowane przez ksolk ; 20-03-2013 o 23:35
A klase mielismy pozniejsza wiec sie nie przewracala
na opony 200-300 szt. pod 200 wchodzi wlasnie Haida jak dobrze poszukac a 300 to np wlasnie barumy. Nikt przeciez nie jezdzi wyczynowo tymi autami i nie sa potrzebne nie wiadomo jakie opony. W ciagu ost 3 tyg raz wyprowadzilem auto i przejechalem 15km....
Wystarczy szybko w ciasnych zakrętach,niekoniecznie wyczynowo.200 zł to cena normalnej opony ,ale do samochodu kompakt,czyt. R15 itp. Tym wynalazkiem od chinskich małych rączek śmiem twierdzić możesz skończyć w rowie.,a już nie wspomnę o jakimś letnim deszczu.
Ja bym kupil uzywane za 1,2k mozna wyrwac ladny komplecik
Jeżeli to nie stare buble to za takie pieniądze też bym raczej myślał o używkach bo po nowe nie bardzo jest się po co wybierać.