Ja do mojej czarnulki chcialabym zielone neonki aaaj =) btw.. fajnie by bylo zobaczyc jakas wizualizacje, w sumie musze z moja teta sie w takie cos zabawic =)
Ja do mojej czarnulki chcialabym zielone neonki aaaj =) btw.. fajnie by bylo zobaczyc jakas wizualizacje, w sumie musze z moja teta sie w takie cos zabawic =)
wrzuce tutaj kilka zdjec jak zrobie te kola
zielone do czarnej bardzo dobry plan
Tak patrzylem dzis jadac przez Wroclaw na samochody....sa tak nudne i zwykle, ze rece opadaja
Dobry kierunek myślenia :P
Też chcę pomalować swoje, ale sam nie wiem jeszcze jak.. biały, niebieski, żółty..?
A fiolet, brał ktoś pod uwagę ten kolor? Ja marzę o białej perle i feldze w takim kolorze
Ludzie zaczynają malować felgi a ja powracam do srebrnego
Było fajnie ... Inaczej na pewno. Ale zdecydowałem się powrócić do bardziej stylu klasycznego.
Każdy ma inny gust więc może być wiele opinii
Ja osobiście nigdy nie byłem wielkim zwolennikiem czarnych felg bo moim zdaniem '' giną w aucie ''
Klasyczny ale wyszukany styl zawsze będzie wyglądał dobrze i interesująco
TT wroc - Biały jest na tyle neutralnym kolorem że praktycznie nie gryzie się z żadnym innym ale jednocześnie nie potrafię wyobrazić sobie jaki kolor pasuje idealnie do białego
Gdybym miał białe auto to być może zastanowiłbym się nad opcją biały akcent na rancie / ciemno srebrny - tytanowy środek ...
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Dziekuje za zaangazowanie w temat...
Jednak zdecydowalem sie na niebieskie...
Chodził za mna ten kolor od jakiegos czasu juz...
Biale felgi mam w zimie i utrzymanie Ich w czystosci graniczy z cudem ( jedno hamowanie i natychmiast pojawia sie pyl z klockow )
Musze przyznac, ze ten fiolet tez robi wrazenie
Wrzuce zdjecie tutaj jak bede mial pomalowane i zalozone na aucie
Pozdrawiam
Napisz gdzie bedziesz robil i w jakiej cenie. Ja zniszczylem felgi piaskowoniem i moze kiedys zdecyduje sie na ich zrobienie, ale to dopiero przy przejsciu z czarnego matu bo teraz jakos nie ma tragedii
Ładny cukierkowy fiolet jest piękny chodz nie do wszystkiego pasuje, ale świat do odważnych należy, tak że czekam na fotki auta z takimi felgami, będzie na pewno ciekawie i indywidualnie.
Znowu TT znowu Cabriolet
Witam ja proponuje taki kolor
Bardzo mi się podoba nowy kolor felg Lepsze zdjęcie by się przydalo, bo jestem ciekaw jak to pod słońce wygląda
autko super, ale Ty jesteś jakimś przedstawicielem OZeta ? ;]
Drr