podoba mi się, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje
nad TT widnieje brzydki ślad po naklejce Harley Davidson po poprzednim właścicielu
podoba mi się, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje
nad TT widnieje brzydki ślad po naklejce Harley Davidson po poprzednim właścicielu
Turboślimak to ta duża turbina o której pisze kolega( to taki żarcik ) i bez turboślimaka będzie tylko 200
dokładnie o to chodzi, bez tej naklejki nie da się jeździć :<
W końcu nie od dziś wiadomo że w naklejkach drzemie moc , to sorry za te nieuzasadnione pytania
Postanowiłem trochę rozruszać temat z moim auTTkiem i co nieco będę pisał. Ostatnimi czasy miałem taki problem, że turbo łapało za dużo powietrza oraz przy przyspieszaniu masakrycznie ślizgały się obroty. Jak obroty to przypuszczałem, że sprzęgło. Jak sprzęgło to i dwumas no i co za tym idzie - niemały koszt...
Pojechałem więc do mechanika i znaleźliśmy winowajcę - pęknięty wężyk doprowadzający powietrze... Auto z powrotem jeździ jak powinno i w planach mam wyjazd na hamownię, ponieważ bardzo jestem ciekaw jak wielkie mam stadko pod maską
Macie jakąś miejscówkę którą możecie polecić, chodzi mi o hamownię. Jestem z Błonia pod Warszawą, więc najlepiej , żeby było to centrum, bemowo, ursus, te okolice...
W związku z tym, że pogoda robi się coraz ładniejsza mam zamiar zrobić kompleksowe mycie, polerowanie, odkurzanie i wstawię aktualne fotki.
Pozdrawiam,
Akash
PS Jako, że moja gałka od biegów wygląda strasznie, bo poprzednim właścicielem była dziewczyna lubująca się w pierścionkach czego efektem jest owa gałka i klamka od strony kierowcy w stanie średnim(...) będę chciał doprowadzić ją do ładu i mam na to 2 pomysły. Pierwszy to polerka tak jak zrobiło to kilka osób na podstawie info w jednym wątki lub zeszlifowanie papierem ściernym i pomalowanie za pomocą aerografu tej części (posiadam aero bo bawię się trochę w modelarstwo )
Ostatnio edytowane przez czarny ; 07-03-2013 o 15:48
Polecam R-performance, co prawda obok bemowa ale wynik będzie wiarygodny
a jak cenowo?
EDYCJA ---------- Post dodany 17:35 09:56 ---------- EDYCJA
Ostatnio dostałem w spadku takie oto wentyle:
Nie lubię burakowozów więc bałem się efektu... Ale wygląda ciekawie na czarnej feldze, więc zostawiłem. Obawiam się tylko, że zaraz komuś się spodobają... :/
Druga sprawa - mam w planach oklejenie blendy. Nie chcę na razie wydawać kasy na plaster miodu, więc wpadłem na pomysł oklejenia tego folią, lecz zastanawiam się nad kolorami... Chrom, Czarny mat, Carbon... Macie jakieś propozycje?
Bardzo mi się podoba ten pomysł, szczególnie, że nie wpadłem na to wcześniej. Generalnie moje TT miało wcześniej czerwony akcent - linie na felgach, ale to były naklejki, które słabo już wyglądały. Czerwony tak jak mówiłem, bardzo mi się podoba i nawet nie wiem czy nie lepiej wyglądałby czerwony mat
Fajnie byłoby tak jak mówisz o akcentach, takie jak blenda w macie, klapka wlewu paliwa, może znaczki...
Czarny - gratulację autka, no i niezłej mocy ........ niech moc będzie z Tobą
Dzięki Mocy ile jest - nie wiadomo, ale niedługo to sprawdzę
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Planuję zamówić taki podłokietnik, miałem podobny, ale widzę, że ustępował jakością wykonania no i niestety go uszkodziłem.
http://www.ebay.pl/itm/ARMLEHNE-MITT...ht_5527wt_1184
No skoro ten co miałeś był gorszy od tego co tu pokazałeś to nie wiem co to było ten to też majstersztyk designu i jakości, tak że lepiej odpuść sobie ten szajs.
Znowu TT znowu Cabriolet
A jest coś, co mógłbyś mi polecić? Bo jednak podłokietnik zwiększa wygodę podczas jazdy i to bardzo.