no moja zrobiła się taka szara ładnie równomiernie przyśniedziała a te 6 czy 8 wgłębień się świeci...miałem malowac ale tak mi się podoba, może kiedyś się zabiorę za pomalowanie tego ...a tez jestem ciekaw czy ktos malował?
no moja zrobiła się taka szara ładnie równomiernie przyśniedziała a te 6 czy 8 wgłębień się świeci...miałem malowac ale tak mi się podoba, może kiedyś się zabiorę za pomalowanie tego ...a tez jestem ciekaw czy ktos malował?
Ja jednak wolę "pół-połysk" niż mat ;p jutro zrobię test i położę warstwę bezbarwnego, póki ładna wypolerowana ;p
Wrzucę fotki z tego testu
(___\==oooo==/___)
ja wrzuciłem na polmat czarny i fajnie wyglada
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
też myślałem o czarnym, pokaż nam ten mod
(___\==oooo==/___)
no zapodajcie fotki i powiedzcie jak sie sprawuje lakier itp
Czym wypolerować żeby idealnie się świeciło? Mam papier wodny 1000 i 2000 nadaje się do tego? Paweł ty zabezpieczyłeś to lakierem ostatecznie? Boje się, że jak spoleruje to będzie śniedzieć.
Ktoś z was mógłby pokazać jak u was wyszło po nałożeniu lakieru bezbarwnego?
I don't have dreams, I have goals.
no ja miałem zrobic lakierem ale nie pomalowałem, zrobiła się ładna matowa mi się podoba lecz zastanawiam się czy nie prysnąc lakierem, lecz robię to już bardzo długo :P ale według mnie w macie też ładnie wygląda
Jak zdjąć cały mieszek? Ściągam górną część bez problemu ale nie wiem jak zdjąć skórzaną gałkę to się odkręca czy wyciąga?
I don't have dreams, I have goals.
odkręcasz jak zwykła śrubę z prawym gwintem
Odgrzewam kotleta bo chcialbym tez wypolerowac ale zastanawiam sie czy szara bedzie pasowac. Potraktowal ktos lakierem ? Macie foty ?
https://lederzentrum.pl/
Wszystko nt. skóry
sądziłem,że chodzi Ci raczej o regeneracje skóry na gałce niż o aluminiowym pierścieniu bo zazwyczaj skóra szybciej się ściera...
wrzucałem tą fotkę w moim wątku ale nie każdemu chce się pewnie tego szukać dlatego zapodam tutaj jak wygląda moj lewarek zmiany biegów:
z aluminiową częścią gałki od momentu wypolerowania nic nie robiłem(ani nie lakierowałem ani nie czyściłem). Nie ma na niej ani jednej ryski ( pewnie dlatego ,że nie jestem zaobrączkowany :P) w przeciwieństwie do tego co było przed polerowaniem. Gałkę obszywałem sam perforowaną skórą i powiem tyle , że nie jest to specjalnie trudne. Efekt nawet nie umywa się do wyczyszczonej starej skóry dlatego każdemu polecam taki zabieg jak ja zrobiłem. Mieszek obszywała mi ta sama firma co kierownicę i ja jestem bardzo zadowolony z tego dlatego również polecam bo dzięki takim zabiegom czuję że moje auto się odmładza a nie starzeje.
Polerowane śrubki z kwasówki w tym pierścieniu co przykrywa mieszek to był mój pierwszy mod w TT który wykonałem kilka dni po zakupie i tak od tego się to wszystko zaczęło hehe...
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 06-03-2013 o 09:50
Ladnie to wygląda Dzięki Paweł za foto. Muszę też się za to zabrać.