rowno miesiac temu topic z "konkretami" wystartowal,
na dzien dzisiejszy nie wiadomo generalnie nic, poza tym ze kolega doktor na dniach chce sprzedawac tt
Jaaqob ogarnij jakis osrodek, bo bez Ciebie to nie ruszy z miejsca
ps. u nas nie ma ogolnopolskiego zlotu - od poczatku w topic'u podkreslalismy ze to dodatkowy zlot, a nie zlot konkurencyjny
ps2.
nie wiem o czym mowisz o_O
Ostatnio edytowane przez M and V ; 28-02-2013 o 00:26
"Love Them BOTH" - M.
M and V dobrze prawi Tam są konkrety i duże prawdopodobieństwo że wypali.Tutaj jakoś dużo paplaniny a mało konkretów. Jak wreszcie organizatorzy napiszą coś konkretnego to niema problemu. Ja mogę zaliczyć i dwie imprezy bo jedna nie będzie wykluczać drugiej:P
dobra sprostuje pare kwesti, bo zaczyna mnie troszke to wXXXXXXć
(Pawel-2005: hello ,trzymamy poziom forum więc proszę o cenzuralne słowa)
, bo widze ze cała odpowiedzialność spada tylko na mnie , a od samego początku pisałem ze nie ma poroblemu, moge się podjąć organizacji ale nie sam tylko z resztą osob z klubu z Łodzi !
jak narazie, jezdze po tych wszystkich ośrodkach sam z ziomkiem ktory nie ma nic wspolnego z klubem TT, a bardziej mu zalezy by zorganizowac ten zlot jak innym, nawet nie musze mu za wache oddawać ;p
ostatnio byłem w Borkach, i Bronisławowie. Gdzie to pierwsze było zamknięte i nic się nie dowiedziałem ani nie obejżałem, ale za to druga miejscówka wypadla naprawde zajebiscie, i bym był skłonny stwierdzic ze nawet lepiej jak Wawrzykowizna , i jest zaraz blisko wody i plaży ... Wodnik Bronisławów
tyle ze w Bronisławowie tez termin z tematu jest zajęty...
widze ze ogolnie kazdy jest za tą Wawrzykowizną ... tylko jest jeden problem bo w okolicy kazdej przerobionej miescowki, nie ma w ogóle gdzie się scigać, jedynie jak cos to w okolicy tego bronisłaowowa dalo by rade, bo 5 minut z ośrodka jest na autostradę
więc jeszcze raz, niechce podejmować zadnych decyzji sam, mieli w tym uczestniczyć jeszcze Ziembol, Matteusz, i Jaqoob ... jak narazie nie uzyskalem z ich strony zadnej pomocy, i ogarniam wszystko samemu !!! (haha po tym tekscie juz chyba nie mam kolegów ;p )
PS. nie wiem co się działo, ale od dwoch dni niemoglem sie zalogować na forum, w końcu poresetowalem hasła itd i jest git
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 28-02-2013 o 10:20
Drr
Wyskoczyłeś z propozycją organizacji spotu sam więc sam za niego w pełni odpowiadasz i nie ma wymówki, że ktoś inny miał ci pomagać. Jak wyszło to widać ... co najgorsze pojawiła się skaza na centralnej Polsce i teraz trzeba ja zaleczyć
Spot ogólnopolski się odbędzie tylko w innym (późniejszym terminie). Szczegóły przedstawię w odpowiednim czasie.
Proszę moderatorów o zamknięcie tego tematu. W odpowiednim czasie zostanie stworzony nowy z konkretami bez takiego śmietniska jak tutaj.
I don't have dreams, I have goals.
no comment's...
ale mnie rozśmieszyłeś !!
że co prosze ? ja się tylko udzielałem w tamtym temacie z propozycjami miejsc, i to inni okrzykneli mnie przez to jako organizator ... a ja pisalem ze wspolnie z innymi nie ma problemu by to ogarnąć
ja się nie zamierzam z niczego wykręcać, bo jak widać mnie na tym zalezy i jezdzę i sie dowiaduje...
a po co zamykać temat, pozwólmy się wypowiedzieć innym w temacie, chyba ze chcesz zamknąć bo to nie wygodna dla Ciebie kwestia, no to rozumie ;p
Miskof, że ja ?
Drr
Ciezko Doktorsr nie przyznac racji. Od poczatku jako jedyny probowal cos zrobic. W kazdym razie zapraszamy do Bydgoszczy
Wątek jest do zamknięcia bo trzeba oszczędzić wstydu. Tak się składa, że mieszkam w Łodzi i dużo starszych userów mnie zna i nie mam zamiaru być kojarzony z czymś za co nie odpowiadam a Twoje teksty okraszone wulgaryzmami jeszcze bardziej tylko psują atmosferę, która z założenia ma być przecież miła. Nic więcej w tym temacie do powiedzenia już nie mam.
I don't have dreams, I have goals.
Ok reasumując całą sytuację , która fakt jest sprawą forumowiczów z Łodzi bo to do nas należy organizacja i nie ma co się gniewać i po sobie jechać w ten week podjade z dooktorem i sprawdzę dogodne ośrodki i wszystko w niedziele wieczorem napiszę co i jak i kiedy są wolne terminy .Fakt jest jeden że mieliśmy Kamilowi ( doktorowi) pomóc i nie wiem jak Wy ale ja miałem małe wytłumaczenie , którego bym nawał pracy ale chce już ogarnąć temat spotu bo też mi na tym zależy także ogarniamy się chłopy i pomagamy a nie się fochamy jak dziewczynki Mateusz odezwij się coś w debacie bo Ty tez Łodzian jesteś . Kiedy masz czas??
Dalsze przepychanki zrobiły się już niesmaczne. Nie ma sensu kontynuować tego tematu w takim stylu. Propozycje przez kolegę Doktorsr padły ale jak wywnioskowałem dalej niema terminu bo niby coś jest ale brak miejsc:P Myślę że dopóki dalej będzie brak konkretów to wątek będzie zamknięty. Zaczęło się z grubej rury jako oficjalny spot KLUBTT.PL więc wypadało by aby temat trzymał fason a niestety tak już nie jest.
Podsumowując zamykam temat lecz jak ktoś odpowiedzialny da konkretny termin, propozycję która jest możliwa do zrealizowania ( a nie typu że jest fajne miejsce ale w danym terminie wszystko zarezerwowane bo to nic konkretnego nie wnosi) wysyłając mi wiadomość na PW to temat odblokuję. Posprzątam z tych przepychanek i wrócimy do tematu. Jeżeli nie dostanę żadnego pw w tej sprawie to jest to oczywiste że tematu nie bedę odblokowywał. Także nie wiem kto jest organizatorem ,pomocnikiem ale macie wiadomości PW i telefony od ustalania szczegółów kto dał ciała itp. Nie wszyscy muszą czytać ....