jak w temacie, jeśli komuś zalega chętnie kupie ori tarczę zegarów,
pozdrawiam
jak w temacie, jeśli komuś zalega chętnie kupie ori tarczę zegarów,
pozdrawiam
Musisz szukac tarczy od 2000r bo ponizej 99r sa niebieskie diody w liczniku i tarcze maja zolta poswiate zeby swiatlo robilo sie biale,wiem bo przerabialem to dwa razy,bylem zdziwiony jak wymienilem tarcze i podsw,bylo na niebiesko,kupilem druga tarcze i bylo piekne biale podsw.U Ciebie sa biale diody bo masz 2002r.
MiroTT 1,8T
lbdj, napisz jeszcze czy do 1/2 FIS czy do pełnego FIS'a...
Te Terrere Terrere terererererere …
sorki, pełen FIS
Jerry z Twoja pomoca doszedlem z tymi tarczami pozdrawiam
lbdj, ja mam ori tarczę EU po 2000r, ale do 1/2 FIS, można ją sobie dociąć do pełnego FIS'a i będzie pasować Na razie trzymam ją dla kolegi czarny'ego, ale jak się nie zgłosi w najbliższym czasie to możemy pogadać o niej na PW
MiroTT 1,8T, pozdrawiam również
EDYCJA ---------- Post dodany 21:20 21:23 ---------- EDYCJA
O i właśnie czarny się odezwał...także mam te tarcze, jak jesteś chętny zapraszam na PW
Jerry wysłałem wiadomość na pw , przy okazji zapytam o rady podczas wymiany tarczy, gdyż widzę że temat dla Ciebie nie jest nowy a szukajka nic nie znalazła
No spoko, to już Ci odpowiedziałem na PW, a jeśli chodzi o wymianę to nic szczególnego, musisz bezinwazyjnie wyciągnąć licznik (czyli odłączyć akku) z deski a potem go rozebrać, ściągnąć wskazówki, zdjąć stare tarcze, założyć nowe tarcze, skalibrować wskazówki pod VAGiem, złożyć licznik, skręcić deskę, podłączyć akku, skasować błędy, zaadoptować przepustnicę i gitara
dzięki bardzo
witam,
jesli o to Ci chodzilo to ponizej linka
GENUINE AUDI TT MK1 LHD DASH OVERLAY SHEET IN KILOMETERS KM Armaturenbrett | eBay
dziękuje bardzo
wygląda super, ale pozostanę przy ori
tarcza ogarnięta więc temat do zamknięcia
EDYCJA ---------- Post dodany 07:55 07:56 ---------- EDYCJA
wygląda super, ale pozostanę przy ori
tarcza ogarnięta więc temat do zamknięcia
BIAŁE/CZARNE TARCZE - AUDI TT - RS LOOK (3123445163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dosyć dobra cena, jak kupisz możesz się pochwalić na forum jak wyszło