Heh, jak wpadnie do nas PawelM to zrobi sie taki sam spot jak nasz pierwszy w lipcu w tamtym roku
Heh, jak wpadnie do nas PawelM to zrobi sie taki sam spot jak nasz pierwszy w lipcu w tamtym roku
Te Terrere Terrere terererererere …
Przypominam, że to już dzisiaj. Kto chce, to zapraszamy
Wczoraj namawiałem kolegę matee, być może się pojawi
p.s. Ja z miskof'em będziemy gdzieś około 20.30-21, bo wcześniej żaden z nas nie może...
p.s.2. Ale jak będzie zimno to nie wykluczam podjęcia tematu zmiany lokalizacji ( oczywiście jak się już spotkamy) na Złote Tarasy, tam jest ciepło i przyjemnie
szkoda, że wcześniej nie napisałeś. Więc mnie nie będzie, planowałem być pomiędzy 19 a max 21. Dłużej nie mogę. Więc chyba zlot padł w tym momencie.
To chyba rzeczywiście bez sensu skoro mam się spotkać tylko z Jerrym i może Mateuszem.. To co Jerry dziś powtórka z rozrywki z wczoraj? Browarek?
miskof, wstałem dopiero 4 godzinki temu...
Wczoraj browarek...dziś browarek...myślałem że dzisiaj pojeżdżę trochę TT
A może są jeszcze inni TTkowicze chętni na spoTTa, hmmm ??
Pewnie że są, ale brak TT. czyli podstawowego narzędzia do wykonania spotu ClubTT
Znowu TT znowu Cabriolet
Dawaj znaczek TT na Volvo i udamy , że nie widzimy róznicy.
Dokładnie, dawaj ZUCZEK dzisiaj, obgadamy parę tematów co do zloTTu czerwcowego
EDYCJA ---------- Post dodany 15:41 18:54 ---------- EDYCJA
Ja już wyruszam na miasto jakby co
No to miłego spotkania panowie, ja jestem dziś u siebie w Otwocku i nie ruszam dupska do miasta, nastroje społeczne nie są za dobre, brak motywacji, tak więc wyciągam browara ,chipsy i spędzam czas przed klawiaturą.
Znowu TT znowu Cabriolet
No i HitCar pojechal...ja tez juz spadam z Arkadii. Obok zjechali sie fani BMW i Mazdy MX-5 a TTka zostala tylko moja wiec zeby mi krzywdy nie zrobili, odjezdzam sobie spokojnie...
A ja myślałem, że Ci TT nie odpaliło ;p i dlatego zostałeś. A Ty BMW sobie podglądałeś ;p
Ja dziś nie dałem rady bo rano zostawiłem auto do "dokończenia" w serwisie, następnym razem się piszę!
Jak będzie podobna sytuacja to najwyżej przyjadę na rowerze
Moje TT ALMS: http://www.klubtt.pl/showthread.php?t=11581
To raczej pewne, po za tym jeszcze ulepy muszą opuścić garaże tuningowe, już się nie mogę doczekać na wysyp nowych projektów wiosennych.
Znowu TT znowu Cabriolet