Wymienilem zarowki normalne na Led i roznica jest kolosalna!! Te zarowki podswietlaja na bialo (ICE) , super, robi wrazenie za male pieniadze!!! Polecam
AUDI TT 98-06 NUMBER PLATE LIGHT Xenon White LED Bulb | eBay UK
Wymienilem zarowki normalne na Led i roznica jest kolosalna!! Te zarowki podswietlaja na bialo (ICE) , super, robi wrazenie za male pieniadze!!! Polecam
AUDI TT 98-06 NUMBER PLATE LIGHT Xenon White LED Bulb | eBay UK
ZYCIE JEST TAKIE KROTKIE...ALE ZA TO JAKIE SZYBKIE JAK MASZ TTke
ŻARÓWKA RURKOWA C5W C10W 36mm 42mm 3 SMD CAN BUS (1690399824) - Aukcje internetowe Allegro
Fotki z różnicą wyglądu, kupno w PL i cena niższa Wystarczy w Allegro wpisać C5W lub C10W (zależy jaka długość żarówki) i można wybierać. Część pewnie szajs i szybko się spali itp. Sam pomysł za zmianę koloru oświetlenia - super. Kolosalna różnica in plus. Pozdrawiam.
jak się kupi dobry towar to nic im nie będzie przez długi okres czasu
Swieta Prawda!!!!
ZYCIE JEST TAKIE KROTKIE...ALE ZA TO JAKIE SZYBKIE JAK MASZ TTke
Mi się jakiś czas temu spaliła żarówka więc spróbowałem diody .
Kupiłem takie :
Audi TT MKI Quattro 225HP > Lighting > LED > ES#259763 Audi TT License Plate Bulbs - Set Of 2 - T10W37KT-19
Niestety nie jestem zadowolony i chyba sprzedam ,te konkretne świecą za bardzo na niebiesko jak na mój gust
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
już na forum ktoś już polecał Auto-Xenony.pl - Start
Mam od nich ledy w dwóch autach, C5W do podświetlenia tablicy i świeca już jakieś ponad pół roku a jak kupiłem u mnie w mieście to po około miesiącu zaczynały mrugać.
mnie tylko zastanawia ile wciąga prądu zwykły halogen pod klapą (o ile tam są halogeny) bo led więcej niż 4.5W nie weźnie,
ma może ktoś real foto po założeniu i przed? ArTTur?
tam jest zwykła żarówka...10w chyba więc 20w razem...a taka dioda hmm pewnie z 0.5w
Odświeżę troszeczke .
Jak wymontowac podswietlenie tablicy rejestracyjnej ? Bo probowalem podwadzic i wyciagnac ale cos nie chce wyjsc a nie chcial bym tego połamac.
I czy da sie wymontować podswietlenie kabiny tak aby dostac sie do wiazki bo to tez probowałem wyciagnac ale mam wrazenie ze mi cala podsufitka odłazi.
Ostatnio edytowane przez PietruchM ; 17-02-2013 o 18:19
odnosnie tablicy,
jak masz swiatlo w ksztalcie prostokata to podwazasz na tych bocznych, krotkich sciankach, botam sa zatrzaski, czyli wybierasz jedna z 2 krotkich scianek, plaski srubokret, noz czy inny patent w ruch i na pewno nic nie uszkodzisz
na drugie pyt. nie znam odp
"Love Them BOTH" - M.
Po zdjęciu przeźroczystego plastiku trzeba podważyć (śrubokrętem np.) takie dwa metalowe haczyki, które schowane są pod podsufitkę. Później jak już to podważysz, puszcza ci jedna strona i zajmujesz się drugą, która jest na zatrzaski plastikowe. Ja w ten sposób wymontowałam całą lampkę i dostałam się do wiązki
OK Dzięki za odpowiedzi moze uda mi sie tego nie zepsuc hehe